Keresztények énekeltek és imádkoztak a lángoló Notre-Dame mellett

2019. április 16. 15:20

Többen térdre borultak és a katedrális megmeneküléséért könyörögtek.

2019. április 16. 15:20

Az égő Notre-Dame közelében keresztények csoportja gyűlt össze himnuszokat énekelni és imádkozni. Többen térdre borultak és a katedrális megmeneküléséért könyörögtek, mások az Ave Mariát énekelték – írja a euronews.

 

 

 

 

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. április 17. 01:51
Tisztátalannak tartott havibaj, két évig tartó kötelező szoptatás, asszonyok rabszolgasorba taszítása, gyermekek élete feletti döntés, egyenlőtlenség a férfiak között és a hitetlenek legyilkolása, harc, harc és harc – olvashatjuk a Koránban. Ez az iszlám fundamentalizmus alapja, ez Allah akarata. Nesze nektek, feministák, liberálisok, multikulturalizmus divatjában vergődő kultúrsznobok, nesze nektek, egyenlőségpárti neomarxisták! És leginkább nesze nektek – ilyen kulturális és ideológiai alapokon mindenkit kioktató – bevándorláshívők! Itt van Európában Allah szélsőséges akarata – ti pedig, ateistaként, a migránsok felé kötelező szolidaritásról és a keresztényi kötelességről papoltok? Jobban tennétek inkább, ha felkészülnétek arra, hogy a tömeges muszlim migráció – amit az uniós választások után legálissá akartok tenni – először a ti „normáitokat” fogja leverni az unió zászlajáról, a végtelen individuális szabadságjogaitokkal együtt. Vakok vagy ostobák vagytok?
hunnia
2019. április 16. 21:59
Sajnos a Notre Damei egyház égése lehet egy szimbólum a francia és európai egyház állapotára. Remélem felébredünk időben.
mucsay
2019. április 16. 20:00
jól mutat a fb-on.
delphinus
2019. április 16. 18:52
Az Üdvözlégy Mária minden nyelven különleges és szép imádság, a szép hangzású francia nyelven különösen is szép és megrendítő volt hallgatni tegnap a francia hívek csoportját így. Példát mutattak mit kell tennie a keresztényeknek a bajban amikor aktív cselekvésre nincsen mód. Hitet adtak és hitben erősítettek másokat is, köszönet legyen nekik ezért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!