Kalapáccsal támadtak egy rendőrre a párizsi Notre Dame-nál

2017. június 06. 17:20

Lövöldözés és pánik tört ki a Párizsban a Notre Dame-nál, miután egy férfi kalapáccsal támadt egy rendőrre a székesegyház közelében. A támadót meglőtték. Egy francia újságíró szerint 900 ember rekedt a Notre Dame-ban.

2017. június 06. 17:20

Egy férfi kalapáccsal támadt egy rendőrre a Notre-Dame közelében – írja a Le Figaro francia lap. Ezután lövöldözés és pánik tört ki a székesegyház körül, majd egy másik rendőr rálőtt a támadóra, akit ártalmatlanítottak. Egy francia újságíró, Jean-Marie Guénois szerint a hatóságok jelenleg 900 embert tartanak bezárva a Notre-Dame-ban. Arra kérték őket, hogy üljenek le a földre és mardjanak nyugton. A rendőrök átvizsgálják az embereket, nincs-e közöttük támadó. 

A megsebesült támadót, aki egy ideig a katedrális előtti téren feküdt mozdulatlanul a földön, a mentők elszállították. Állapotáról egyelőre nem adtak tájékoztatást a hatóságok.  

Szemtanúk két detonációt hallottak, s arról is beszámoltak, hogy a rendőrök megközelítették a földön fekvő támadót, aki halottnak tűnt. A rendőrség Párizsnak a turisták által egyik leglátogatottabb terét teljesen körbezárta, s arra kért mindenkit, hogy kerüljék el a környéket. Az ügyben a párizsi ügyészség terrorelhárítási részlege indított eljárást.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. június 07. 04:00
Nem Kalapács Józsi gurult be, amiért nem jött össze neki a Pokolgép ?
states
2017. június 07. 01:36
Ez már nem is a Nyugat alkonya, hanem a végórái. Csak remélem, hogy jövőre megint a helyére kerül a magyar sorosbaloldal, és ellenzékből átkozódhat újabb 4 évig. Működik a választói életösztön, minthogy Magyarország a béke szigete, de ellenükre.
választópolgár
2017. június 06. 21:36
Ha szatírikus szeretnék lenni azt mondanám: A nyugat európába migrált arabokat alkalmazni lehetne: Teherautósöfőr hentes-mészáros, közlekedésbiztonsági tanácsadó vagy pirotechnikusként. Vagy bányajárat robbantóként, a derekukra kötött dinamittal. Akkor lennének hasznos tagjai a nyugati társadalmaknak.
Akitlosz
2017. június 06. 20:54
"Kalapáccsal támadtak egy rendőrre a párizsi Notre Dame-nál" Holnap meg sarlóval fognak. Ebből is látszik, hogy bolsevista felforgatók állnak a háttérben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!