Trump tornyában találkozott Trump és Farage

2016. november 13. 21:20

A New York-i Trump Tower aranyozott Trump-lakásában találkozott Donald Trump megválasztott amerikai elnök és Nigel Farage EU-szkeptikus brit politikus – úgy tűnik, jól érezték magukat.

2016. november 13. 21:20

Találkozott egymással Donald Trump megválasztott amerikai elnök és Nigel Farage brit politikus, az EU-szkeptikus UKIP párt korábbi vezetője. A találkozóra a New York-i Trump Towerben található, aranyozott Trump-luxuslakásban került sor.

Farage elmondta: szerinte több brit politikus, köztük Theresa May jelenlegi konzervatív miniszterelnök is durván beszélt Donald Trumpról a felemelkedése során, így most nekik át kell gondolniuk a hozzáállásukat. A brit politikus szerint nem kétséges, hogy Donald Trump Nagy-Britannia partnere, és szorosan együtt fog működni a britekkel.

Nigel Farage szerint Barack Obama rontott a két ország kapcsolatain, de Trumppal itt a lehetőség újra, hogy jobbá tegyék az együttműködést. Sajtókérdésre közölte: mivel brit állampolgár, ezért nem lesz a Trump-kormányzat tagja.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. november 14. 13:31
vaktyúk 2016. november 13. 21:59 @zakar zoltán arany háttér Nem megy Zolikám. A kormány meg isteníteni mivel a saját politikája alátámasztását üdvözli Trumpban. Kérdés hogy lesz-e és mikor kijózanodás? Miből kellene kijózanodni? Eddig csak nyüszítés volt halomra a ballib oldalról. Most nekiállnak folytatni a jó öreg karaktergyilkolást. Éledeznek, mint az aljnövényzet tűzvész után.
Morgen
2016. november 14. 13:26
Elindult a keringő rendesen!
Marula
2016. november 14. 08:57
Valszeg jót beszélgetnének a pápával, fogadhatná Trumpot audiencián, az aranyozott trónusán ülve. Onnan szokta prédikálni hogy segítsünk a szegényeknek.
I_Isti
2016. november 14. 06:32
Most komolyan az a hibbantmédia elvárása egy amerikai dollármilliárdos lakásával kapcsolatban, hogy lapra szerelt IKEA bútorok közt érezze jól magát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!