Így nem beszélt egymással Michael Moore és Donald Trump

2016. november 13. 10:25

Michael Moore filmrendező a manhattani Trump-toronyba ment szombaton, hogy találkozzon Donald Trump megválasztott elnökkel. Hiába.

2016. november 13. 10:25

A baloldali filmrendező a Facebookon élőben közvetítette kalandját. A New York-i Trump-torony felső emeletein vannak Donald Trump irodái és lakásai. Beszélni akart vele, hogy kifejezze neki a megválasztása miatti elégedetlenségét. „Mr. Trump, itt vagyok. Beszélni akarok önnel” – írta rövid üzenetében, amelyet a portásnak adott át.

Majd ezután a Facebookra kitett videón az látható, amint megindul felfelé a toronyház lépcsőin. „Lássuk, felmehetek-e a híres lépcsőn”, mondta, de aztán hozzátette: „nem akarom, hogy a rendőrök kidobjanak”. Moore, aki a napokban már járt a Trump-toronyban és találkozott is Trump kampányfőnökével, most a negyedik emeletig jutott, ott a titkosszolgálat emberei megállították, és nem mehetett tovább.

Megpróbált lifttel feljebb menni, de ezt sem engedték meg. 

Végül üzenetet hagyott a portásnál, és távozott. A filmrendező a nyáron azt jósolta, hogy amennyiben Hillary Clinton lesz a demokraták elnökjelöltje, Donald Trump megnyeri a választást. Most Moore csatlakozott a Trump megválasztása ellen tüntetőkhöz. (MTI)

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andai Gábor
2016. november 15. 18:39
Akkor lepődött volna meg, ha fogadja őt Trump. Kár, hogy nem.
ciprióta
2016. november 15. 06:31
jellemző ,hogy ez a maceszzabáló faszfej putyin egyik amerikai sajtókedvence...LOL
ciprióta
2016. november 15. 06:29
már jelentkeznek az orosz-amerikai ujbarátság első szimptómái, a rubel az amerikai választások után tiz százalékkal romlott, az orosz olaj ára pedig a korábbi ötvenkét dollárról negyvenhatra zuhant és ez csak a kezdet faszfejek...DDDDDDDD
Miklós
2016. november 14. 14:59
Megemítendő, hogy a baloldaliság Amerikában is és Nyugat-Európában is nagytőke ellenességet jelent inkább, nálunk, Magyarországon, pedig éppen nagytőke pártiságot. Az amerikai szinten valóban baloldali Moore számos olyan tényfeltáró filmet készített, ami a nagytőke és a politika kapcsolatát feszegette. A Fahrenheit 9/11 is, a Kóla, puska, sültkrumpli is, de még más filmje is, többet láttam, de a címüket nem jegyeztem mind meg. Annak ellenére, hogy tenyérbemászó alak, irritáló és hatásvadász poénjai vannak, mégis sok információt nyújt általában. Na, most, ez a toronyházas poén valóban hatásvadász és öncélú, sok ilyen tipikusan demagóg balos megnyilvánulása van. Ezzel együtt is érdemes megnézni a filmjeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!