Hátbalőtte a rendőr a fegyvertelen férfit

2015. április 08. 08:01

Fegyvertelen fekete férfit lőtt le egy dél-karolinai rendőr. Később azt mondta, a férfi rátámadt, de egy videó cáfolta állításait.

2015. április 08. 08:01

Törött hátsó lámpa miatt állították meg a fekete férfit, akit nem sokkal később lelőtt egy rendőr Dél-Karolinában. A rendőr azt vallotta, hogy Walter Scott rátámadt, el akarta venni sokkolóját, ezért lőtte le. A közben előkerült videófelvétel elején valóban látszik némi dulakodás, ami után Scott futni kezd. A rendőr ekkor többször hátbalőtte a menekülő férfit, majd mikor már a földön feküdt, megbilincselte. Később a sokkolót a férfi mellé ejtette. A vágatlan felvétel itt érhető el. Az FBI gyilkosság miatt nyomoz.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2015. április 08. 20:58
Ezt a listát érdemes megnézni, ennyi ember öltek meg a barátságos, segítőkész, amerikai rendőrök. http://killedbypolice.net/ 111 (!!) áldozat csak márciusban, elképesztő. Áprilisban is szorgalmasok, 25 halott. Mindent a polgárok biztonságáért!
kuwiq
2015. április 08. 11:55
http://www.n-tv.de/ Az elején látszik, hogy az ürge fizikai kontakt után fogta menekülőre, valami a földre is esik, vagy már eleve ott volt, azt nem tudtam megállapítani, azt meg pláne nem, hogy mi a fene lehet az. Akkor már a rendőr kezében volt a fegyver. Nyilván a lényeg akkor történt, ami nem szerepel a felvételen, de ami miatt a járókelő előkötörta a telefonját és elindította rajta a felvételt. Vajon van olyan ember, akit ha fizikai inzultus ér, és van fegyvere, nem lő a támadója után? Az ellenkezőjét nehéz elképzelnem.
pitypang1125
2015. április 08. 09:46
Így járt! Egy törött hátsó lámpa miatt nem szoktak menekülni, és főleg nem dulakodni rendőrrel! Ez nálunk is átvehetnék a rendőrök!
C.Dömötör
2015. április 08. 08:21
God Bless America https://www.youtube.com/watch?v=dJypUydZqyg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!