Diszkrimináció a neten

2010. november 23. 09:45

Szakértők azt állítják: soha nem látott méreteket öltött az interneten a hátrányosan megkülönböztető és sértő tartalmak mennyisége. Az erről szóló tanácskozáson aktivisták mellett a Microsoft és a Facebook is részt vett.

2010. november 23. 09:45

Rengeteg a hátrányosan megkülönböztető és sértő tartalom mennyisége az interneten szakértők szerint. Kevés eszköz áll azonban rendelkezésre a virtuális térben zajló gyűlöletkeltés feltartóztatására - fogalmaztak emberi jogi és internetes szervezetek képviselői a Bécsben Modern idők, új hálózatok: fiatalok, gyűlölködés és a web 2.0 címmel megrendezett tanácskozáson. A kétnapos tanácskozáson az aktivisták mellett a Microsoft és a Facebook is részt vett.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
habarcs123
2010. november 23. 18:12
Már a neten is?Ki gondolta volna?
de karatna
2010. november 23. 16:57
"Az olyan ország szabad, ahol azt gondolok, amit akarok és azt mondhatom , amit gondoltam!" Mondta a híres ZSIDÓ bölcs és filozófus BARUCH SPINOZA 1675 táján. ( SPINOZÁRÓL éttermet és szórakozóhelyet neveztek el Budapesten a Dob utcában, ahol kitűnő libaleves kapható, jó a konyha és a klezmer zene is.) Minden jó, csak éppen a zsidók nem hallgatnak SPINOZÁRA és az embert olyant mond nekik, ami nem tetszik, nincsen ínyünkre, akkor megsértődnek. És legszívesebben elhallgatattnának az ellentétes vélemény miatt NA! Ezeknek én is azt üzenem, hogy VAZE ez van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!