Új közösségi funkció a Mandineren

2009. november 13. 16:00

Mostantól a cikkek mellett a hozzászólásokat is értékelhetik az olvasók, mindössze egyetlen kattintással. Like vagy nem like?

2009. november 13. 16:00

A Mandineren nemrég bevezettük a "Tetszik / Nem tetszik" gombokat, amelyek minden cikk alján megjelennek. A célunk az volt, hogy egy gyorsan használható eszközt adjunk az olvasók kezébe, amellyel a lehető legegyszerűbben értékelhetik az itt megjelent tartalmakat - legyen szó hírről, véleménycikkről, vagy videóról. Az értékeléshez mindössze egyet kell kattintani: a pirosra ha nem tetszett, vagy nem értett egyet a cikkel, illetve a zöldre, ha igen. Az egyszerűség kedvéért bejelentkezni sem kell, bárki kattinthat, persze egy gépről csak egyszer.

A közösségi oldalakról már ismerős megoldást most kiterjesztjük a hozzászólásokra is. Így minden hozzászólásra külön is lehet szavazni, szintén mindössze egyetlen kattintással, ezzel is ösztönözve a minőségi vitát, és biztosítva egy igazi közösségi eszközt. Bízunk benne, hogy olvasóink kedvére válik az új funkció, klikkeljenek egyet a zöld gombra!

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2009. november 16. 13:36
Beindultunk! :-))))))))))))))))))))))))
zsanett-kúnrum
2009. november 16. 11:01
ez viszont tetszik
szpal
2009. november 14. 01:11
Szenzor, meg1rnám, de félek, h 0 8y nem lennék túl népszerű ebben a k6nzervatív társaságban :)
Szenzor
2009. november 13. 21:35
"na, kipróbáljuk, srácok? : )" Cím, tfonszám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!