Az országértékelő értékelése

2010. február 06. 08:41

Eléggé szánalmas, hogy ezeknek a provinciális proli szavazóknak az Orbán gügyögése kell, nem pedig a Feri grafikonjai.

2010. február 06. 08:41

„Orbán nem egyszerűen egy fospumpa, Orbán maga a Fospumpa. Tényleg kevés ember van, aki jobban ki tudna borítani, mint ő. Kezdve azzal, hogy a beszédét nem nekem küldte be, hogy tegyem közzé a blogomon azonnali vitriolos kommentár kíséretében, ami megint csak azt mutatja, hogy a Fospumpa nem egyszerűen fospumpa, hanem egy Diktátor Fospumpa. Példát vehetne rólam, én annyira demokratikus vagyok, hogy nekem be lehet szólni a blogon kommentek formájában, legfeljebb aki nagyon debil, azt kivágom, mint macskát szarni.

Eléggé szánalmas, hogy ezeknek a provinciális proli szavazóknak az Orbán gügyögése kell, nem pedig a Feri grafikonjai. Pedig a szuverén értelmiségnek grafikonok kellenek, ezt már Höndör B. Margit is megmondta, amíg ki nem fúrtam innen. De nem, a Fidesz tesz az ésszerűségre meg a racionalitásra, hogy a grafikonokról már ne is beszéljek, mórikál, érzelmeskedik, manipulál. Amikor megkérdeztük tőlük, hogy bazdmeg, most akkor szárnyvonalakat vagy kórházakat szüntessünk meg, mit válaszolt a féleszű Szijjártó? Hogy egyiket se! Ugocsa non coronat! Ahelyett, hogy szépen választottak volna, hogy az ő programjuk szerint a szárnyvonalakat kell megszüntetni, erre azt mondták, hogy nemnemnem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpalcso
2010. február 07. 10:26
Bertalannak igaza van! Csak a trágárságokkal nem értek egyet! Tudom, hogy ez most fiatalos, de a fiatalok is jobban tennék, ha megtanulnának viselkedni és tisztelnék az idősebbeket! Fel kell hívni a figyelmet a szemfényvesztésre, de szalonképes stílusban! http://mszp.hu/belfold/bovebben/fel-kell-hivni-a-figyelmet-a-szemfenyvesztesre
sunázó
2010. február 07. 10:19
balbakó! Ha Ön öreg is, csak egyet tudok érteni a véleményével. Viszont van amiben vitába szállnék az elveivel. Ez a sértő dolgokra vonatkozik. Ha a hatalom, és a neki tapsolók engem megsértenek, nehéz toleránsnak maradni. Apám szavaival: egyet egyért. Vagyis mindenkivel egyet fordul a halottas kocsi. Tehát, úgy vágni vissza, ahogy megkínáltak.
Kovátsch Gamma B.
2010. február 06. 23:42
Mi van, kisapám, a bögrére hajtasz? Szólj be a központba és kérd le az instrukciókat, mielőtt beszólni merészelsz nekem, te féreg.
Kovátsch Gamma B.
2010. február 06. 23:30
Szánalmas a kommentek színvonala itt. Elitpostom méltatlan környezetben került, elhatárolódom ettől a kezdeményezéstől. Követelem a moderátori jogokat, hogy a színvonaltalan kommenteket kimoderáljam, ahogy a blogunkon is teszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik