A kanos Berlusconi tényleg a legnagyobb arc

2009. június 22. 14:55

Patrizia D’Addario-nak hívják azt a hölgyet, aki a jelek szerint a következő hónapokra felkavarja az európai bulvársajtó állóvizét. Patrizia szolgáltatott és rögzített.

2009. június 22. 14:55
Ebben a hölgyben egy luxusprostit tisztelhetünk – és ezt a luxusprostit tisztelte meg testi vonzalmával Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök. Egy miniszterelnöki kurvázás persze ügy – de Berlusconi kurvázása már csak akkor lehetne téma, ha film is készülne az eseményről. Nos, készült – Patrizia nyomta meg a REC-gombot.

Az elmúlt hetekben is éppen a jó öreg Silvio adta az egyik legszebb bulvártémát: római villájának teraszán félpucéran ott sétálgatott a fél EU-vezetés, tisztára, mint a hanyatló Róma korában, amikor jöttek a barbárok, és kiszóltak nekik a kapun, hogy: gyertek, buli van! Ez a mostani viszont más: képzeljük csak el, akármi lesz is a felvétel sorsa, az internet világában sokáig nem maradhat rejtve.

Az anyagot a vádhatóság megvizsgálta, nem gondolta hamisítványnak. Nos, halljuk, mit mondott Silvio erre a hírre: már ott kiderül az állítás hamissága, hogy egy miniszterelnöknek ennyi pénzt (2000 eurót) kéne fizetni egy pásztoróráért. „Lányok ezrei állnak sorban értem ingyen.” És akkor most lásd a cikk címe.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smalladam
2009. június 22. 17:38
paragulisz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik