Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán Viktor: Szlovákia elindult a békepártisághoz vezető úton, most ezt lőtték keresztbe

2024. május 16. 13:55

A miniszterelnök szerint „minden eddiginél nagyobb jelentősége lett az európai választásnak”.

2024. május 16. 13:55

Orbán Viktor magyar miniszterelnök egy nappal a Robert Ficót ért merénylet után egy terjedelmes posztban fejtette ki a véleményét a történtekről közösségi oldalán.

Mint fogalmazott, „a szlovákiai választást követő kormányváltással Szlovákia elindult a békepártisághoz vezető úton. Ez nagy segítség volt Magyarország számára. 

Most ezt a folyamatot akasztották meg, lőtték keresztbe”.

Ezt is ajánljuk a témában

 A magyar kormányfő ezután felidézte, hogy „a szlovák miniszterelnök ellen egy baloldali aktivista merényletet követett el. A legfontosabb hónapokban Robert Fico kiesett a munkából. Bizakodunk a felépülésében, de 

ma egyedül kell küzdenünk a békéért” 

– húzta alá.

„Mostantól kétszeres erővel kell harcolnunk”

Bejegyzése végén megjegyezte, „mostantól kétszeres erővel, egymagunk kell harcolnunk. Minden eddiginél nagyobb jelentősége lett az európai választásnak”. 

Véget kell vetni az erőszaknak! 

El kell mennünk és a békére kell szavaznunk június 9-én!” – zárta a posztot Orbán Viktor.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­e­­­x­­i­­­ ­p­u­­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. május 16. 20:04 Szerkesztve
szeekely: Miről beszélsz, milyen ellentmondásról beszélsz!! Magyarország és Orbán álláspontja napnál világosabb!! Orbán NEM küldött fegyvert Ukrajnának! Míg a németek, franciák, szlovákok, csehek, lengyelek... stb mind küldtek!!! Orbán NEM küldött fegyvereket az izraelieknek sem!! Orbán és Magyarország egyedüliként a 27 tagállam közül NEM szavazta meg az Ukrajnának szánt (többek között fegyverekre szánt), az európai emberek nyakába aggatott 50 milliárd eurós hitelt!!! A többi picsogás sz@rt sem ér!!! Tekintettel, hogy az összes ballibsi megszavazta volna!! Na, ennyi a különbség!! Hajrá Orbán!!!
szeekely
2024. május 16. 18:48
Orban Viktor egyetlen szerencseje, hogy Magyar Peter ektelen nagy balfek hozza, hogy ramutasson a kormany allaspontjaban napnal vilagosabb önellentmondasra: nem lehet Ukrajnaban bekeről komolyan beszelni, miközben a Közel-Keleten a haboru allaspontjat valljuk. Nem lehet karhoztatni a halottak nagy szamat az egyik haboruban, a masikban pedig genocidiumot tamogatni. Mi a turo?! Ez fabol vaskarika, soha nem is lesz foganatja. Peter, Peter, a lehetőseg amit most kihagyol, sose jön vissza... Egyszer meg roppant sajnalni fogod.
Namond
2024. május 16. 18:46
Mint látható nemzetünk megvezetőjénél árokásás céljából mindig kéznél van a gyalogsági ásó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!