Megjöttek az első képek a verőcei hajóbaleset roncsairól (GALÉRIA)

2024. május 19. 19:45

Döbbenetes felvételek.

2024. május 19. 19:45
null

Nyitókép: BRFK Facebook-oldala

Mint ahogy azt a Mandiner is megírta, halálos hajóbaleset történt Verőcénél, három férfit és két nőt jelenleg is motorcsónakkal és drónokkal keresnek.

A halálos hajóbalesetnél dolgoznak hajnal óta az egységeink – írta a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Facebook-oldalán közzétett videó mellé, amelyen az látható, ahogy motorcsónakkal kutatnak. 

Ezt is ajánljuk a témában

Most a BRFK adott ki egy kicsi galériát, amin az „elütött” kis hajó, valamint a svájci szállodahajó látható. 

Kapcsolódó galériánk a következő képre kattintva nyílik meg:

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­­é­­k­­­e­­l­d­ ­a­ ­­­s­­­z­e­­x­­i­­­ ­p­u­n­­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Pandaka pygmaea
2024. május 20. 05:44
Kár a sok fiatal életért. "A Tények szólaltatta meg a kishajón bulizó társaság egyik ismerősét, aki úgy tudja, hogy a járművön egy 19, két 20, egy 40, valamint egy 26, 28 és 32 éves ember volt. A híradónak egy szemtanú azt mondta, hogy a hajón bulizhattak, és ittasan összeszólalkozhattak, ez vezethetett a tragédiához Az egyik legtöbbeket foglalkoztató kérdés most az, a kisebb hajó hogyan kerülhetett egyáltalán este 10 után, a Duna közepére, abba a sávba, amit a szállodahajóknak és egyéb nagy járműveknek kijelöltek."
iimre
2024. május 19. 23:08
"tetx máj19. 22:20 A nyomok alapján meglepődnék ha a nagy hajón nem vették volna észre, elég nagy koppanásnak kellett ott lennie (azt az egész hajón érezni kellett), plusz motorhangnak, kiabálásnak stb." Ez egy üvegszálból készült motorcsónak volt, kb. annyi hangja van, amikor elgázolja egy szállodahajó, mint amikor egy tisztességes uszadékfát ütnek el. Amúgy nem vagyok biztos abban, hogy minden érintett színjózan volt — mondjuk a halottaknak már mindegy is…
tetx
2024. május 19. 22:20
A nyomok alapján meglepődnék ha a nagy hajón nem vették volna észre, elég nagy koppanásnak kellett ott lennie (azt az egész hajón érezni kellett), plusz motorhangnak, kiabálásnak stb. Viszont erős a gyanúm, hogy a kishajón finoman szólva is nem álltak a helyzet magaslatán, úgyhogy szvsz a kicsi belerongyolt a nagyba, a nagy meg cserbenhagyta. De persze ez leginkább csak feltételezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!