Az EP-választások tétjéről kérdezték Schiffert: meglepő választ adott (VIDEÓ)

2024. május 14. 19:59

Az LMP egykori elnöke szerint „gyarmati gondolkodást” képviselnek azok, akik Magyarország elszámoltatásáért indulnak a EP-választásokon.

2024. május 14. 19:59

Nyitókép: YouTube

Fiala János, Schiffer András, Tóth Máté és Szakács Árpád voltak a vendégei a Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorának, ahol többek között azt a kérdést járták körül a jelenlévők, hogy mi lesz a valódi tétje a júniusi európai parlamenti választásoknak. 

Először is azt kell megnézni, hogy mire való az Európai Parlament. Arra biztosan nem, hogy fellebbviteli fóruma legyen annak, ami Magyarországon történik”

– fogalmazott a kérdésre reagálva Schiffer András, aki szerint azok a pártok, akik nyíltan hangoztatják, hogy azért szállnak ringbe az EP-választásokon, hogy az Európai Parlament korlátozza a magyar miniszterelnököt és a magyar kormányt, „teljes tévedésben vannak”

Ők egy olyan gyarmati gondolkodást képviselnek, aminek semmi alapja nincsen, sem a magyar, sem az európai közösségi jogban sem

– hangsúlyozta Schiffer. Az ügyvéd úgy véli: a szavazáskor arról mondunk ítéletet, hogy mi történt az előző ciklusban. „Ennek az európai választásnak az a tétje, hogy el tudjuk-e számoltatni az európai bürokráciát és az Európai Bizottság elnökét, Von der Leyent” – fejtegette Schiffer András a műsorban, amelyet teljes terjedelmében alább tekinthetnek meg:

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­ ­­a­ ­s­­­z­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­c­­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
KBA98
2024. május 15. 17:23
Az EU anno egy gazdasági társulás volt, most olyan, mint Gestapo!
I feel the earth move under my feet
2024. május 15. 06:35
Nehéz nem egyetérteni Schifferrel.. Szerintem méltánytalanul félreállított politikus.. Ő pl. nagyon komoly ellenfele lehetne Orbánnak, ha képes lenne maga mögé hozzá hasonló értelmes embereket felsorakoztatni. De nekünk sajnos csak az EmPí féle szélhámosok jutnak, meg persze a genetikusan magyargyűlölő bolsik.
tapir32
2024. május 15. 03:01
Minden egyes migráns egy-egy szög Európa koporsójába. Illegális bevándorló nem kell!!! Nem elvárható, hogy bízzunk egy olyan emberben aki már az országunkba is törvénysértés árán jutott. Miért bíznánk abban, hogy egy ilyen alak betartja majd a törvényeinket? Miért bíznánk olyanokban akik euró ezreket fizetnek az embercsempészeknek, hogy illegálisan bejöhessenek a EU-ba? Ezek megélhetésért jönnek és nem akarják betartani a törvényeinket. Miért támogatnánk az európaiak segítségével visszaélőket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!