Orbán szerint ő Magyarország első falusi miniszterelnöke

2024. április 23. 07:18

Orbán csak megszokásból hazudik, vagy ennyire korlátolt?

2024. április 23. 07:18
Juszt László
Juszt László
Facebook

Fotó: Juszt László Facebook-oldala

„Tényleg nem tudom eldönteni, hogy Orbán csak hazudik, vagy ennyire nem ismeri azt az országot, a történelmét, aminek a miniszterelnöki pozícióját összecsalta. Most azt állította a kampánya első napján vidéken, gazdák előtt, hogy »Mégis csak én vagyok Magyarország első falusi miniszterelnöke. Kitől várjon a magyar gazdatársadalom, a magyar vidék, a magyar falu segítséget, ha nem a közülük jövő miniszterelnöktől?«

A rendszerváltást követően Boross Péter másodikként töltötte be a posztot Nagybajomban született. Gyucsány Ferenc Pápán. Nos, a rendszerváltás, a határnyitás, az orosz hadsereg kivonulásának miniszterelnöke Németh Miklós, Monokon született. Grósz Károly 1987-88 között volt miniszterelnök, Miskolcon született. Lázár György 1975 és 1987 között volt miniszterelnök, Isaszegen született. Kádár János 1961-65 között volt miniszterelnök, Fiuméban született. Münich Ferenc 1958-1961 között volt miniszterelnök, Seregélyesen született. Hegedűs András 1955-56 között volt miniszterelnök, Szilsárkányban született.

Folytathatnám a sort vissza 1848-ig. De túl hosszú, nem érdemes. Csak tényleg nem tudom eldönteni, hogy Orbán csak megszokásból hazudik, vagy ennyire korlátolt? Vagy mindenkit hülyének néz?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­­ö­­g­ö­s­ ­­l­­­á­n­­y­o­­k­­­ ­v­­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
pesszimista
2024. április 24. 22:09
Mező Gábor lerántja a leplet,hogyan segítette Jusztot a Kádár rendszerben kialakult kapcsolat rendszere a "rendszerváltás" utáni érvényesülésben.
valerian-0
2024. április 24. 19:42
Jusztnak ismét szöveg értelmezési gondjai támadtak. De véleménye az van. Két ánusztágítás között mindég beugrik neki egy frappáns ötlet, és írni kezd.
but-head
2024. április 24. 13:33
"... tényleg nem tudom eldönteni, hogy Orbán csak megszokásból hazudik, vagy ennyire korlátolt? Vagy mindenkit hülyének néz?” Te vagy ennyire korlátolt te szerencsétlen !!! Hogy valaki "falusi"-e vagy sem, azt nem a születési helye dönti el - baromarc !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!