„Kómába esett a 13 éves francia lány, akit muszlim fiatalok az öltözete miatt vertek félholtra”

2024. április 12. 09:09

Nincs olyan, hogy multikulturális társadalom.

2024. április 12. 09:09
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Benjamin Mengelle / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

»Kómába esett a 13 éves francia lány, akit muszlim fiatalok az öltözete miatt vertek félholtra«. Az európai kulturális elit álmainak és a nagy cégek olcsó munkaerőigényének ára van, amit te, a gyereked vagy az unokád fizet meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Nincs olyan, hogy multikulturális társadalom – hiába akarja elhitetni veled a nyitottság-tolerancia-sokszínűség hármas jelszava alatt hajózó baloldali kulturális elit. Nem mondhatsz egyszerre igent is meg nemet is. Nem lehetsz kicsit ez és kicsit az is- az, hogy olyat is tolerálsz, ami szembemegy az erkölcseiddel csak a szellemi restség és fizikai gyávaság; az ilyen társadalom, 

fix pontok híján csak sodródik és végül megsemmisül.

A bevándoroltatást ezért be kell fejezni és világosan le kell fektetni a határokat – ehhez viszont gondolni kell valamit a világról. Ehhez jó. Már kipróbált alap a keresztény eszméken nyugvó európai kultúra, a nemzetállam és a hagyományos család. Ezek működtek, amit a helyükre készülnek tenni az meg a »kísérleti szakban« láthatóan nem működik. Júniusban erről döntünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­l­á­­n­y­­­o­k­­­ ­v­­­á­­r­n­­a­­k­­­ ­­­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
aragorn-2
2024. április 12. 19:31
Ez lenne a nagy egyesült európai államok víziója? Beszarás. Ide telepíteni több idegen, agresszív és más vallással rendelkező népeket? Komolyan? Hát még nem tanultak az uniós országok az őket vegzáló csotányokból? És hagyják, hogy tönkre vágja pár hülye vezér a kontinensünket? Ez szégyen. A világelitet móresre kell tanítani. Juniusban megtehetjük. Kötter Tamásnak igaza van. Mi kezdjük elveszíteni az identitásunkat, és az idegen véglények akarata szerint fogunk élni. Milyen agybeteg politika ez? Elámulok azon, hogy mennyire hülyék és mohók a politikusok. Ennek véget kell vetni.
Karvaly
2024. április 12. 16:38
USA etnikai térképe. https://www.arcgis.com/home/item.html?id=30d2e10d4d694b3eb4dc4d2e58dbb5a5 Meg lehet figyelni, hogy a fekete/fehér/ázsiai/hispano határok elég tisztán kirajzolódnak, ahogy még az egyetemeken sem nagyon keverednek az egyes etnikumok - hiába sugallják az ellenkezőjét az amerikai filmek vagy a reklámok. Ennek nem a rasszizmus az elsődleges oka (bár ha igen, akkor a négerek vagy ázsiaiak is rasszisták, hogy egymás társaságát keresik), hanem a kulturális különbségek. Ha még a "népek kohójaként" ismert országban is ez a helyzet, akkor ne lepődjünk meg rajta, hogy ez Európában pláne nem működik. A multikulti egy hamis ígéret, ugyanúgy, ahogy a kommunizmus is az volt a maga idejében. Ami megvalósul belőle, az bár maradt volna ígéret örökre.
..--..
2024. április 12. 15:06
-zsoltkom- zvarallyay részére 2024. április 12. 13:38 "Nincsenek itt olcsóbban, mint a magyar munkavállaló!" A kirúgott magyar munkaerőnél mégiscsak olcsóbbak. Aztán... azzal, hogy pont annyit kapnak (?), mint a magyar munkavállaló "Fidesz-törvény" szerint, az bizony olcsóbb bért jelent, mert a magyar munkaerő így élete végéig sem fogja az uniós bért uniós tagként megkapni. "A magyar törvények szerint "... :)) tanári fizetésemelés 14 éven keresztül az unió pénzére várva.. és még úgyse igazán?? Lehet, hogy nem is Mo-on élsz? Egy Fidesz 2 másodperces törvényt egy másik fideszes 2 másodperces törvény ír felül. Remélem érted, hogy miért kérdeztem rá, hogy hol élsz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!