Deutsch Tamás elkeserítő tényre világított rá a dollárbaloldallal kapcsolatban

2024. április 23. 20:10

A fideszes európai parlamenti képviselő ezúttal sem kertelt.

2024. április 23. 20:10

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az Európai Parlament plenáris ülésének szünetében magyar újságíróknak nyilatkozva Deutsch Tamás elmondta: az Európai Parlament a legkeményebb politikai zsarolás keretében mindaddig nem hajlandó elfogadni az Európai Unió Tanácsának előterjesztését az EU 2022-es költségvetésének végrehajtásáról, ameddig a megelőző hónapoknál is keményebb, durvább, a háború eszkalációját, a háború elhúzódását, a háború elmélyítését szolgáló döntéseket és uniós parlamenti ajánlásokat az uniós tanács nem hajlandó teljesíteni. Mindaddig, ameddig az EU még több pénzt nem ad az ukrajnai háborúra, még több fegyvert nem szállít Ukrajnába, és immár légvédelmi rendszereket nem biztosít Ukrajna számára – részletezte.

Ezt is ajánljuk a témában

Az a helyzet, hogy ma az Európai Unióban kötelező háborúpárti álláspontot elfoglalni, kötelező a háború nyelvén beszélni, kötelező még több pénzt értelmes fejlesztések helyett az ukrajnai öldöklésre fordítani, kötelező még több fegyvert, lőszert, légvédelmi eszközt, rakétaelhárító rendszereket szállítani Ukrajnának

– fogalmazott Deutsch Tamás, hozzátéve, hogy aki ezzel szemben foglal állást, az minden korábbinál súlyosabb politikai és jogi következményekkel nézhet szembe.

Kijelentette: a magyar dollárbaloldal álláspontja is háborúpárti, ugyanis a konfliktus elmélyülését, eszkalációját szolgáló, további lőszer, fegyver, légvédelmi rendszer kötelező szállítására vonatkozó előterjesztést Cseh Katalin, Ara-Kovács Attila, Dobrev Klára, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István EP-képviselők is igen szavazatukkal támogatták.

„Noha Brüsszelt és az Európai Unió intézményeit az egyre erősödő háborús hangulatkeltés, az egyre durvább háborús uszítás jellemzi, a június 9-én esedékes európai parlamenti választások alkalmával az európai politikában a magyarországihoz hasonló békepárti álláspont megerősödése várható más európai országokban is” – tette hozzá nyilatkozatában Deutsch Tamás.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadabb
2024. április 24. 08:51
Mr einstand jobb lenne ha Tomassoval együtt befognátok a pofátokat mert az ostoba 2 bites véleményetek nem helytálló hanem inkább sértő és alpári! Az alpári.hu szeretettel várja a hozzászólásaitokat! Oda toljátok a szopó trollert!
mreinstand-2
2024. április 24. 06:13
“ Az a helyzet, hogy ma az Európai Unióban kötelező háborúpárti álláspontot elfoglalni, kötelező a háború nyelvén beszélni, kötelező még több pénzt értelmes fejlesztések helyett az ukrajnai öldöklésre fordítani, kötelező még több fegyvert, lőszert, légvédelmi eszközt, rakétaelhárító rendszereket szállítani Ukrajnának” Vajon putyin gránitszilárdságú rubelben, vagy a haldokló nyugat értéktelen valutájában fizet az Európát eláruló orbanista gecinek? Esetleg nem is fizet, de cserébe megtarthatják szaros életüket? Az illiberális nemzetárulók valószínűleg tudják, hogy hat putyin patkány emberei magyar földre lépnek, akkor ők lesznek az elsők, akik lámpavason fognak lógni. Volt erre már pár példa a történelemben.
Tommaso
2024. április 24. 00:42
Drogos Deutsch FideSSes képviselő ezúttal is baromságokat fröcsögött. Mint RUBELJOBBOLDALI, a ruszki érdekeket képviseli az európai Unióban.
Tommaso
2024. április 24. 00:42
FOSIK a FIDESZ, hogy elvesztheti a 6 almát. Ezért hoz le a rezsim lakájmédiája NAPONTA 20- 25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, lejárató, rágalmazó cikket, s jelenik meg 1000 hasonló komment is, Ha csak az Ellenzékre jelentene veszélyt, a FIDESZ HAGYNÁ, hadd szalámizzon. DE nem hagyják, tehát Rogánék jól érzik a veszélyt, hogy a FIDESZ-ből is kiharap. A felmérések szerint A csak nemrég alakult MAGYAR PÁRT már 4 EP-s mandátumnál tart. A FIDESZ-nek júliustól várhatóan 2 -3-mal kevesebb képviselője lesz. Ami nagy kudarc (lenne) Orbánnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!