Mi is a kamu civilek valódi problémája a szuverenitásunk védelmével?

2023. december 04. 07:45

Az amerikai szabályok értelmében már sokan börtönben ülnének a baloldaliak közül.

2023. december 04. 07:45
null
Both Hunor
Both Hunor
Pesti Srácok

„Nevetséges, ahogy a civil jogvédők és a balos megmondók versenyt sírnak a szuverenitásvédelmi törvény, és a felállítandó hatóság miatt. Nagyon fáj nekik, hogy jogszabály mondja ki majd azt, ahogy évtizedek óta működnek – a Soros-modell  – az átlátható lesz és korlátok közé szorítják majd. Persze Alaptörvénysértésről és nemzetközi egyezmények megsértéséről, orosz és putyini mintáról beszélnek minden fórumon.

A valóság viszont az, hogy egyetlen magára valamit adó, önálló állam sem engedheti meg, hogy külföldről döntsenek a főhatalmáról. Viszont erre tettek tavaly kísérletet. És bizony, ha a demokrácia hazájában, az USA-ban csinálta volna ezt a manővert meg a baloldal, mint amit a tavalyi választás során megtettek, az amerikai szabályok értelmében már lehet, hogy sokan börtönben ülnének.

A szuverenitás, vagy népszuverenitás arról szól, hogy egy adott közösség, a magyar nemzet döntési jogában áll, hogy hogyan, kiken keresztül gyakorolja a hatalmat: a törvényhozói, bírói és végrehajtói, vagyis a kormányzati hatalmat. Tehát a magyar állampolgárok joga – választás útján – eldönteni, hogy kiket választanak meg a törvényhozói hatalomba, akik aztán a nép döntése alapján meghatározzák, hogy ki gyakorolja a végrehajtói és a bírói hatalmat. A szuverenitás egy állam államalkotó tényezője, vagyis nincs önálló államiság e nélkül. És ha egy külső hatalom, vagy erő beavatkozik a fenti folyamatba, ott már sérül a népszuverenitás elve. Ilyen egyszerű a történet.

Vagyis miről szól az álcivilek hisztije? Arról, hogy egyes civil szervezetek úgy akarnak külföldi pénzből egyértelműen politikai hatást gyakorolni, beavatkozni a fenti folyamatba, hogy közben azt nagyon nem szeretnék, hogy a pártokra vonatkozó, szigorú elszámolási szabályok vonatkozzanak rájuk. Úgy szeretnének politikai szereplőként hatalmat szerezni, hogy már a nulladik lépésnél átvernék a világot. 

Egy álságos mesével igyekeznek magukat szimpatizánsokból élő, magyar emberek által eltartott, és a gonosz magyar hatalomnak kiszolgáltatott áldozatként, civilként beállítani. Valójában pedig külföldi gazdasági és politikai hatalmasságok állnak mögöttük és politikai célokat szolgálnak, bárhogy is tagadják azt. Bár a tavalyi kampányban már nem is tagadták ezt a szándékukat.”

Fotó: Facebook, Karácsony Gergely

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salitis
2023. december 04. 20:30
Kezdetnek nem rossz, de azt kellene már törvénybe foglalni, hogy az a szervezet a civil szervezet, aminek a költségvetését 100%-ban visszakövethető adószámú magánszemélyek dobják össze (max. 5%/fő arányban). A többi politikai lobbi szervezet, esetleg politikai maffia... annak minden törvényi következményével. És persze itt is elég a pénzt követni: civil szervezet az, aki a számláját a Magyar Államkincstárnál vezeti, ami majd szelektálja a támogatásokat, mert amelyik nem köthető egy civilhez, azt 100% adó terheli.
MaBaker
2023. december 04. 20:24
Az a nevetséges hogy a nagy szuverenitásvédelemben senki egy büdös kukkot nem szól a WHO elvileg már aktiválódott globális egészségügyi terrorjától, ami szerint bármikor bármelyik országban vészhelyzetet rendelhetnek el a WHO senki által nem választott vezetői és a járványkezelési utasításaik kötelező érvényűek minden kormány számára az emberi méltóságot megsértő határon túlmenően is. Erről miért nem szól egy kukkot sem Orbán?
mreinstand-2
2023. december 04. 14:42
“ Mi is a kamu civilek valódi problémája a szuverenitásunk védelmével?” A CÖF meg sem szólalt. A normalitáspárti magyarok pedig már elmondták a véleményüket a ruszki-típusú ügynöktörvényről: Magyarország szuverenitását elrabló orbán hatalmát bebetonozó törvényről van szó. A fasiszta átrendeződés újabb állomása a szarmagyarok fülsiketítő tapsvihara közben.
nempolitizalok-0
2023. december 04. 12:06
Jót röhögtem, amikor a ballibsik kilistázták mely kamu szervezeteiket pénzelik külföldről. Meglepődtem a nagy számon, bár állítom, nem több mint 15-20 ember kaszálja le a pénzek nagyrészét. Nagyon remélem, hogy a parlamet azt szavazza meg, ami elő van készítve és nem puhít rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!