Tihanyból szeretettel

2023. augusztus 26. 21:21

Különösen, amikor Bohár Dániel szorítja sarokba kérdéseivel Orbán Viktort.

2023. augusztus 26. 21:21
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„A sajtó nem vehet részt a Fidesz hagyományos nyári uborkaszezon-záró rendezvényén, a kormányfő viszont szerencsére ott lesz, így aztán – ahogyan a társutas Index beharangozójában találóan rá is mutatott – parázs vitákra lehet számítani.

Különösen, amikor a miniszterelnökkel és annak politikai hajtűkanyarjaival mindig valós időben egyetértő Megafon propagandaügynökség közpénzből fizetett alkalmazottja, Bohár Dániel szorítja sarokba kérdéseivel Orbán Viktort. Mondhatnánk, hogy a politikai (leszálló)pályának ebben a szakaszában érthető módon nem engedik már fajsúlyos politikussal vagy médiaszereplővel valódi vitaszituációba Orbánt, de nem lenne igazunk, vagy ha mégis, akkor a lejtmenet már legalább tíz éve tart.”

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2023. augusztus 28. 10:32
booboo
masikhozzaszolo
2023. augusztus 28. 08:42
Istenem, mekkora butaságokat kérdez ez a Momentumos képviselő! Hogy mikor vállalja a felelősséget a Fidesz a tetteiért. És senki nem mondja meg neki, hogy a felelősségvállalás megvan, 4-5 évente megkérdezik a választókat, a politikai felelősség ott történik. Választja a szavazó, vagy nem. És ezt kérdezi egy parlamenti képviselő. Van ilyen, azt hiszem, film, vagy könyv: Sötétség délben. Hát az ilyen mellől én is elülök, nem hogy vitázzak.
jobtvojumaty
2023. augusztus 27. 16:30
Most mit nyiválkolsz, buzigyerek? Nem teheted fel a kérdést Vityának, hogy "mikor vonul vissza, Miniszterelnökúr" Esetleg nem mondhatsz kérdés címén 2 perces libernyák monológot?
balbako_
2023. augusztus 27. 15:26
Fingja sincs erről a műfajról. Ez ugyanis nem riport, hanem politikai ismeretterjesztő tájékoztató. Tehát a kérdésnek hangzó beszéd a felvezetője a meghívott előadó mondandójának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!