Orbán Balázs: Csak akkor hisszük el, hogy a megszálló csapatok valóban távoznak, ha az utolsó Soros-katona is elhagyja Magyarországot

2023. augusztus 14. 15:23

A miniszterelnök politikai igazgatója reagált a Soros-alapítvány távozására.

2023. augusztus 14. 15:23
null

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója közösségi oldalán reagált arra az értesülésre, hogy a Soros Alapítvány elhagyja az Európia Uniót. Orbán erre úgy reagált, hogy „az ilyen kérdésekről nekünk, magyaroknak vannak történelmi tapasztalataink: 

csak akkor hisszük el, hogy a megszálló csapatok valóban távoznak a kontinensről, ha az utolsó Soros-katona is elhagyja Európát és Magyarországot. 


Ettől még messze vagyunk…” – zárta a bejegyzést.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatják:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, múlt pénteken minden olyan magyarországi szervezet, amely részesül a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok (Open Society Foundations, OSF) támogatásából levelet kapott. A tájékoztatókat az alapítvány munkatársai azért küldték szét, hogy értesítsék a magyarországi partnerszervezeteket is az OSF igazgatótanácsának legutóbbi döntéséről melynek értelmében a szervezet lényegében megszünteti tevékenységét az Európai Unióban.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: GEORG HOCHMUTH / APA / AFP

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. augusztus 16. 13:25
Ki vannak rúgva, mert nem elég kemények. Vagy mert a kölyök egyedül akarja elszórni a lóvét drogokra, autókra, repülőkre és fiúkra. Most majd kiderül, hogy az szervezeteik lóvé nélkül mennyire elkötelezettek az ügyükért.
Palatin
2023. augusztus 15. 21:21
Nemzetünk démona, rossz szelleme Soros, Küzdelmünk ellene nehéz harc és szoros. Nála ármány, hitszegés megszokott rutin,. Szutykos gyülöletet szór ránk e Rasputin. Népünk hütlen gyermeke e tékozló fiú, Hogy bünbánón megtérjen, ahhoz ö túl hiú. Inkább még támadja hös népét konokul, Bünlajstromából mint aggastyán sem okul. Midászi vagyonát bösz hatalomra váltja. Kétes üzelmeit csupán istenünk ha látja, Kivel ö konkurál, mint "földi helytartója", Nem lesz már ideje, hogy vétkeit lerója... Ö maga köré gyüjtötte hiénák hadát, Harcias csalókat és nem kevés banyát. Vagyonát mutyikkal szerezte, toldotta, Züllött rajongóit ránk böszen bujtotta. Dühödt haragja miböl táplálkozik? Minden tette mögött a suska lakozik. Kezét tette volna magyarok pénzére, Ám bátor Viktorunk ütött a kezére. E szörnyü blamázst ö el nem feledé, A világ vad farkasait ezért összeterelé, Életét tette rá, hogy ezt megbosszulja, Mérgezett törét a magyarokba szúrja.
llnnhegyi
2023. augusztus 15. 15:03
Délután kimegyek a sírkertbe! Egy szál fehér szegfűt dobok a jelképes sírhantjára . Egy könnycseppet elmorzsolok. Ugye milyen ártatlan volt? Vagy mégsem?-:)) Örülök, hogy az USA-ban, 50 hektáros, várszerű kastélyában lehunyja 2 szemét,a szemét!
Zjzj
2023. augusztus 15. 14:13
Blamazska neveokon vezere fellelegezhet; lehet megussza igy a cambridgei egyetemre kapott osztondij visszafizeteset
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!