Kovács Zoltán: Már Soros katonái is ugyanazt mondják, mint mi

2022. február 02. 21:20

Az államtitkár ezzel arra reagált, hogy a Soros-alapítvány volt igazgatója elmondta: szerinte is torz képet festenek Magyarországról a külföldi újságírók.

2022. február 02. 21:20
null

„Már Soros katonái is ugyanazt mondják, mint mi” – írta Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára Twitter-bejegyzésében. 

 

 

Kovács Zoltán a Twitteren azt írta: „Talán tévedek, vagy ez nagyon ismerősen cseng? Micsoda nap ez a mai: a Soros György-féle Open Society katonái már-már ugyanazt mondják, mint mi." A bejegyzéssel arra reagált, hogy a Soros-alapítvány volt igazgatója szerint is torz képet festenek Magyarországról a külföldi újságírók.    

A Magyar Nemzet szerkesztőségébe szerdán ismeretlen e-mail címről juttattak el egy a lap által szokatlanul terjedelmesnek és komoly hírértékkel bírónak ítélt dokumentumhalmazt. Az anyagok mások mellett több órányi Skype-interjút tartalmaznak azzal az Andrej Noskóval, aki korábban a Soros György által finanszírozott Open Society Foundations egyik igazgatója volt. Ebben a beszélgetésben Nosko gyakorlatilag elismerte, hogy Magyarország és Lengyelország ellen igaztalan, elfogult kampány zajlik – fogalmazott a Magyar Nemzet. 

(MTI)

Fotó: Videa

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. február 03. 01:39
OK, szóval hiteles infó volt, rendes felvétel van... ebben az esetben ütni kell a vasat... mindenhol folyamatosan nyomatni kell ezeket... az igazság a legfontosabb...
kunfia
2022. február 02. 22:45
"Dr. Steinmetz Ádám CSIRKESZÁRNYVÉG ÉS A POLGÁRI MAGYARORSZÁG Tegnap óta befagyasztott árú csirkeszárnyvéget vásárolhatunk a boltokban. Ezzel a nehéz sorsú magyar emberek millióin szeretne segíteni a kormány. Szép kezdeményezés a választások előtt, ugyanakkor végtelenül szomorú a jelenség. Aki az állami sajtótermékek híreit követi, azt hiheti, hogy Magyarország nagy lépésekkel előre megy. Az igazság azonban az, hogy 12 év Fidesz kormányzást követően a lakosság jelentős részének igenis nagy szüksége van arra, hogy a boltokban kapható csirkerészek közül a legolcsóbbaknak (far-hát, szárnyvég) be legyen fagyasztva az áruk. Az intézkedést azért kellett meghozni, mert magyar emberek tömegei nem tudják megfizeti a nálunk alapvető élelmiszernek számító csirkeszárnyvég utóbbi időben megemelkedő árát. Nem tudják, mert nincsen rá pénzük. Somogyországban, az Unió egyik legszegényebb régiójában, ahol a bérek és a nyugdíjak jócskán elmaradnak az országos átlagtól, sokak számára a csirkeszárnyvég is luxussá válna, ha piaci árat kellene fizetni érte. Mindez a mélyszegénységben élő milliók helyzete mellett arra is felhívja a figyelmet, hogy Magyarország nem előre megy, hanem tönkre. Vagyis, a Fidesz hazudik. Miközben éves szinten több mint 100.000 millió forintot költenek a pénzünkből propagandára és önfényezésre, eltitkolják, és nem kezelik megfelelően az egyre inkább eluralkodó szegénységet és kilátástalanságot. Néhány élelmiszer árának, néhány hónapig, néhány forinttal történő csökkentése nem fogja felszámolni a szegénységet. A kétségkívül értékelendő, ámde mégiscsak látszatintézkedések helyett a fizetéseket és nyugdíjakat kell felzárkóztatni legalább az Európai Uniós átlag szintjére, hogy egy általános bevásárlás ne okozhasson gondot Magyarországon. Eljött végre a pillanat, hogy a boltok ajtaján kötelezően kifüggesztett hatósági árakat látva elgondolkodjunk azon, hogy mit tett ez a kormány velünk, az országunkkal és gyermekeink, unokáink jövőjével 12 év kormányzás alatt. Április 3-án ismét választ az ország. Kezünkben lesz a sorsunk, és többek között arról is dönthetünk, hogy értékes húsrészt alig tartalmazó, befagyasztott hatósági árú csirkeszárnyvéget akarunk a jövőben, vagy sajttal-sonkával töltött csirkemellet."
Anubys
2022. február 02. 22:27
Ha a ballibek egy kicsit is következetesek, akkor azzal a magyarázattal kell elő jöjjenek, hogy mivel Gajda Péter nem ismerte fel a videóban szereplő Személyt, ezért Ő tutira nem Andrej Nosko, csak Andrej Noskora nagyon hasonlít.
kunfia
2022. február 02. 22:22
https://www.youtube.com/watch?v=o7ogceCF7pw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!