Vágó István: Milyen fegyverekről beszélt a miniszterelnök?

2020. szeptember 07. 08:37

A politikus a Facebook-oldalán kételkedik: Dömötör Csaba és Orbán Viktor kijelentései a céltáblában.

2020. szeptember 07. 08:37
null

Dömötör Csaba: »A fegyelem és az összefogás továbbra is jó pajzs a vírus ellen, és ezt a kormány gyors és hatékony döntéshozatallal erősítheti.« Például ilyennel? »Ha a vírus megjelenik egy intézményben, akkor egyedi döntést lehet hozni ebben az esetben« – Gyors és hatékony döntés, mondhatom, főleg, ami a felelősség áthárítását illeti... (de milyen gyors és hatékony döntést hoztak a napokban, amit nem kellett máris korrigálni - lásd például a határokra és a külföldi tesztekre vonatkozókat?)
A fentiek fényében mire gondolhatott a miniszterelnök, amikor azt mondta, hogy »Állig fegyverben várjuk a koronavírus-járvány második hullámát«? Milyen fegyverekről beszélt?
” – teszi fel a költői kérdést az egykori tévés.

Kép forrása: Facebook

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. szeptember 09. 07:39
Ezekről a lelki fegyverekről beszélt Orbán Viktor. Öltsétek föl tehát Isten teljes fegyverzetét. Csak így tudtok ellenállni a gonosz napon és így tudtok mindent leküzdve helytállni. Álljatok ki tehát: derekatokra csatoljátok a tisztesség övét, öltsétek magatokra az igazság páncélját, lábatokra húzzátok a békesség evangéliumának hirdetésére a készség saruját. Mindehhez fogjátok a hit pajzsát, amellyel elháríthatjátok a gonosz minden tüzes nyilát. Vegyétek föl az üdvösség sisakját és markoljátok meg a lélek kardját, ami Isten igéje. Szent Pál Efezus 13-17
yes_we_can
2020. szeptember 08. 00:05
Például imaszíjakkal.
nemvagyokbela
2020. szeptember 07. 21:15
Atomfegyverről.
atila68
2020. szeptember 07. 20:59
Szegény Pista bácsi elhitte, hogy mindenhez is ért mert korábban felírták neki előre a válaszokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!