Szabó Tímea a Képviselői Irodaházra is kitűzte a szivárványos zászlót

2020. augusztus 25. 16:44

„A szerelem, az szerelem!” – írja a Párbeszéd társelnöke közösségi oldalán.

2020. augusztus 25. 16:44
null

A Városháza és számos ellenzéki vezetésű önkormányzati épület után a Képviselői Irodaházra is kikerült a szivárványos zászló. Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke az egyik iroda ablakából lógatta ki a „büszkeség szimbólumát”.

„A szerelem, az szerelem!
Ma kikerült a Képviselői Irodaházra is a szivárványszínű zászló a Párbeszéd »Mindenki számít« zászlójával együtt. Számomra ez a zászló már nemcsak az elfogadást jelképezi, hanem a kormány által keltett gyűlölet minden formájával szembeni tudatos fellépést is.
Kb. 5 perccel azután, hogy kitettem az ablakomba a zászlót, meg is jelent a Hír Tv stábja kamerával.) A Fidesz irodáiban valaki gyorsan lépett. Engem még külön »le is kapott« az operatőr a parkolóban. Hát csak tessék! Én örülök, ha a fideszes nézőkhöz is eljut, hogy szeretet és szeretet között sosem teszünk különbséget. A szeretet nem más, mint gondoskodás, odafigyelés, elfogadás, béke. 
Üzenem Novák Elődnek (és a vele mélyen egyetértő fideszes vezetésnek), hogy ilyen magas létra nincs, ide csak a Párbeszéd irodán keresztül juthat be, ahol viszont útját fogja állni néhány elszánt párbeszédes.”

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 29. 04:18
szabó timi meg ragasszon AZ APJA FASZÁRA(!!!) EGY AKKORA TAKONYDARABOT MINT Ő MAGA!
syphax
2020. augusztus 28. 09:47
".. szégyenletesen primitíven közönséges viselkedésű pártkatonák.." Ép ésszel FÖL NEM FOGHATOM, UGYAN MIÉRT(!!!) "SZÉGYENLETES" AZ, HA VALAKI "PÁRTKATONA"? UGYAN MIÉRT NEM LEHET VALAKINEK AZ A SZILÁRD ÉS ELVSZERŰ MEGGYŐZŐDÉSE, HOGY Ő 'ASZERINT A PÁRT SZERINT JÓT ÉS HASZNOSAT TESZ? MÉG HA TÉVED AKKOR IS! LETTLÉGYEN Ő MAOISTA, KOMMUNISTA, NYILAS VAGY NÁCI? AKKOR Ő "ÚGY" ÉS NEM MÁSKÉPP GONDOLJA, HOGY AMIT TESZ AZ HASZNOS NEMES ÉS JÓ??? ÉS PERSZE EZZEL ÖNKÉNT VÁLLALJA(!!!) A TÉVEDÉS KOCKÁZATÁT. MONDOM: ÖNKÉNT, ESETLEGES KÉSŐBBI NEGATIV KÖVETKEZMÉNYEKKEL EGYÜTT!!!
harcimarci
2020. augusztus 26. 19:43
Nem tudom ,a homoxeszuálisokat és más eltérő gendertudatúakat nem zavarja, hogy közösségüket ilyen 1%os pártocskák felejhető képviselője használja fel politikai provokáció eszközének? Szerintem, ez kellene hogy sértse őket.
bagira
2020. augusztus 26. 16:10
Qrva kiképzőtől meg kellene kérdezni a gyerekeit buzinak qrvaság titikaira tanítja már óvodás szopós korában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!