Joga van tudni, mire készül Jézus!

2019. április 02. 16:06

A kereszténység szerencsére könnyen tisztítható, folt nélkül szárad, még centrifugázni sem kell.

2019. április 02. 16:06
Gomperz Tamás

„A kereszténység már nem hit kérdése. Ja, így tényleg könnyebb!

Konferenciát szervezett a Századvég a kereszténységről. A szervezet sármos elnöke eredetileg talán a Viktorjugend felállítására vonatkozó tervét ismertette volna, de menetközben rájöhetett, hogy azt már Fidelitas elnevezéssel létrehozták előtte, így inkább arról beszélt a hallgatóságának, hogy mi mindent adott a keresztény kultúra az európai embereknek. Szerinte például a házasságnak azt a felfogását, miszerint az egy férfi és egy nő önkéntes választásán alapul.

Remek példa ez annak szemléltetésére, ahogyan a VIP-páholyban szotyizó, hobbiterepjárós, Bécsben soppingoló, Adrián vitorlázó, cigányokat szegregáló, menekülteket éheztető, az államon élősködő, templomba nem járó, böjtöket nem tartó, irgalmat nem ismerő, neres uralkodó osztály a kereszténységet elképzeli, miután a 10 legfontosabb keresztény tanítás dióhéjban című, képekkel gazdagon illusztrált kiadványból kimazsolázta azokat a szokásokat, amelyek színben passzolnak az új Gucci táskához.

A polgári eszme kiment a divatból, idén a keresztény a menő. A legújabb tavaszi trendek szerint a kereszténységet munkaidőben hordjuk, főleg nyilvános szereplések alkalmából. A hivalkodó színek és a figyelemfelkeltő szabás azt az életérzést fejezi ki, hogy a kereszténység szexi. A modern keresztény outfit lényege a kényelem. Ha valaki merevnek érzi a nyakánál, vagy kissé feszesnek csípőtájon, akkor a rafináltan elhelyezett gombokkal a szorítás oldható, így az öltözék az egyéni igényeknek megfelelően alakítható. A kereszténységet többféle változatban kínálják. Sokan érzik úgy, hogy a konfekcióban kapható modell nem tükrözi igazán az egyéniségüket, ők különféle kiegészítővel tudják feldobni a megjelenésüket. Ilyenkor érdemes tudatosan törekedni a kontrasztra, a kereszténységhez sok influenszer választ nacionalista vagy egyenesen pogány, bálványimádó akszeszoárt. Otthoni viseletnek a kereszténység ennek ellenére nem ideális, nyugodtan vegyük le, amikor a szeretőnkön kívül nem lát minket senki, vagy amikor helikopterrel rénszarvasra vadászunk. Vigyázzunk, a fehér por meglátszik rajta! A kereszténység szerencsére könnyen tisztítható, folt nélkül szárad, még centrifugázni sem kell.”

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2019. április 03. 06:23
Ez az “így hondozd a mayarodat” másolat elég gyengére sikerült. Nem csoda, hisz az eredeti is csak egy szűk kis kirekesztő csorda számára jelentett valamit...
zseboszkiraly
2019. április 02. 22:20
Amúgy egy Esterházy Péter plagizátor ebben a fércművében a tisztelt firkász úr.
zseboszkiraly
2019. április 02. 22:17
Legszívesebben ide tűznék egy két passzust Dövényi Nagy Lajos "Tarnopolból jöttem " c. regényéből. Gomperec elvtársra illene. A 3 P: Pofátlan, prvovokatív, pénzéhes. Mondanám hogy mit szólna ha ugyanilyen pimaszságokat hordanánk össze a zsidó vallásról, de azt hiszem hogy egy hitehagyott frusztrált gyökértelen ürge így értelmetlen lenne ősei hitére oktatni.
zseboszkiraly
2019. április 02. 22:11
Ha ennek a szellemileg tenyérbe mászó alaknak a firkálmányait olvassuk amit hetente jó pénzért maga alá bocsát, akkor , (ha nem is értünk egyet vele) de valahol megértjük az antiszemita toposzokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!