Válasz.hu: Nem Sztaniszláv lesz a HVG főszerkesztője

2014. november 19. 13:21

A Válasz.hu szerint leszavazta a HVG szerkesztősége Sztaniszláv András kinevezését a lap élére. Tegnap írt róla a Mandiner és a Válasz.hu, hogy Sztaniszláv Szekeres Imre sajtósa volt, illetve hogy szlovákiai limuzinkölcsönző cégét Welsz Tamásnak adta el.

2014. november 19. 13:21

Nem Sztaniszláv András lesz a HVG főszerkesztője - tudta meg a Válasz.hu. A lap információi szerint belső szavazáson harminchatan szavaztak Sztaniszláv ellen, heten mellette, heten pedig tartózkodtak. A hírek szerint Szauer Péter ma engedett a szerkesztőség nyomásának, így nem Sztaniszláv lesz az új főszerkesztő..

Kedden a Mandiner és a Válasz.hu is beszámolt róla, hogy a főszerkesztőnek január elsejei hatállyal kinevezett Sztaniszláv András a szlovák StarLimo Slovensko limuzinkölcsönző céget Welsz Tamásnak adta el 2009-ben. Később a céget Charitiy March Slovensko névre keresztelték át. Hasonló nevű céggel készült felvásárolni Welsz a befuccsolt magyar légitársaságot, a Sólyom Airwayst.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. december 21. 00:23
Válasszák Gréczy Zsótit! Oda való, régi, bejáratott táskahordó.
Sinistra
2014. november 19. 18:48
Nem volt teljes a CV. Kellemetlen. De az ilyesmik ugyis kiderulnek. Nem ertem, Sztaniszlav miben bizott?
hátakkor
2014. november 19. 18:48
HVG évek óta lejtmenetben van
Locassen
2014. november 19. 18:48
1. Az azért elég kínos, hogy a legnagyobb múltú és presztízsű ballib véleményformáló sajtótermék élére egy ilyen félmaffiózót akartak kinevezni. 2. Az meg még inkább, hogy a személyi következmények ilyetén gyors levonása csak a nyomorult ballibeknél divat, Fidesz-körökben meg egyenesen büszkék arra, ha egy árnyékos múltú alakot neveznek ki vezető pozícióba. "Nekem fütyöl..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!