Elismerte a TASZ, hogy eljárást kezdeményeztek a kormány ellen

2014. október 09. 14:50

Elismerte a TASZ ügyvezető igazgatója a Hír TV-nek, hogy a magyar kormány elleni eljárás megindítását kezdeményezte az Európai Bizottságnál.

2014. október 09. 14:50

„A 7-es cikkelyt megelőző eljárásáról volt szó. Ez nem jelent semmi mást, mint hogy az Európai Bizottság és a kormány között elindul egy mediációs folyamat, amiben a magyar kormány kap visszajelzéseket arra, hogy mik azok a jogállami, emberi jogi normák, amiket nem tart be, és amik egyébként az európai uniós csatlakozásnak feltételei voltak, és mit kell azért tennie, hogy ezek betartásra kerüljenek” – mondta Kapronczay Stefánia, a TASZ munkatársa a Hír TV műsorában.

A Civil Összefogás Fórum szóvivője. Lomnici Zoltán Magyarország élőben című műsorban megjegyezte: a Társaság a Szabadságjogokért nevű egyesület soha nem tiltakozott akkor, amikor például a határon túli magyarságot érte érdeksérelem.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2014. október 10. 09:21
Ha ezredik alkalommal kiderül, hogy a magyar törvények teljességgel eurokonformok, akkor Kaproncai, illetve az őt futtató stricik közül ki lesz az, aki bocsánatot kér. Miután kifizette a magyar embereknek okozott több száz milliárdos károkat?
vigyor
2014. október 10. 07:19
Álságos rohadékok...mintha a TASZ nélkül, nem kapna visszajelzést a kormány, vagy bármely tagország, ha megsért valamilyen uniós jogot...
Peter8811
2014. október 10. 06:12
Csiri, biri, csiri, biri Osztojkán Gyalog megy a lajtorján. Csiri biri, csiri, biri zabszalma Basszon a halál a TASZ-szal ma!
heep
2014. október 10. 02:47
"Elismerte a TASZ ügyvezető igazgatója a Hír TV-nek, hogy a magyar kormány elleni eljárás megindítását kezdeményezte az Európai Bizottságnál." És nincs senki aki agyonverné őket egy szép nagy péklapáttal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!