Elhagyta az országot a fajvédő konferencia szervezője

2014. október 07. 11:45

Megszűnt az idegenrendészeti őrizet, így elhagyta az országot Richard Spencer, a National Policy Institute fajvédő konferenciájának szervezője. A konferencia más résztvevőivel szemben ugyanakkor továbbra is érvényben van a beutazási és tartózkodási tilalom.

2014. október 07. 11:45

Elhagyta Magyarországot Richard Spencer, a a National Policy Institute fajvédő konferenciájának szervezője, miután megszűnt vele szemben az idegenrendészeti őrizet. Richard Spencert a hétvégén vették őrizetbe, miután a vele szemben elrendelt beutazási és tartózkodási tilalom ellenére Magyarországra érkezett.

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal hétfőn a Népszavával azt közölte, hogy Spencer aznap úti okmányai birtokában elhagyta az országot. Felhívták ugyanakkor a figyelmet, hogy „egyes személyekkel szemben elrendelt beutazási és tartózkodási tilalom azonban továbbra is érvényben van”.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvami
2014. október 07. 13:22
Ezzel az amerikai "fajvédő" intézményt még nem tiltották be, folytatja a munkát USÁ-ban és a többi európai országban. Mit értünk el?...
luga
2014. október 07. 12:46
És ugyan ki hívta ide ezt az urat?
qccqccqcc
2014. október 07. 12:44
Beengedni se kellett volna.
thymian
2014. október 07. 12:11
Orbánnak már nem ketyeg normálisan, hatalommániájában már nem tudja mit találjon ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!