Blikk: Nincs az ügyészségnél Simon hamis útlevele

2014. május 05. 08:21

A Blikk információi szerint nincs az ügyészségnél Simon Gábor bissau-guineai hamis útlevele.

2014. május 05. 08:21

Nem találták meg Simon Gábor bissau-guineai hamis útlevelét sem Welsz Tamás érdi házban, sem pedig a Logodi utcai irodájában; a nyomozók még mindig keresik – tudta meg a Blikk egy az ügyben érintett személytől. Az, hogy nincs meg az útlevél, nem ingatja meg a volt MSZP-s politikusok elleni gyanúsítást, ugyanis az ügyészség szerint vannak más bizonyítékaik is.

A hatóság eddig sem állította, hogy birtokában van Simon Gábor hamis útlevele, csak azt, hogy a politikusnak van ilyenje, amivel bankszámlát is nyitott.

A Blikk az ügyben megkereste a Központi Nyomozó Főügyészséget, amely azonban érdemben nem reagált. Mint Nagy Andrea szóvivő hangsúlyozta: a nyomozás érdekeire való tekintettel eddig, és most sem kívánnak semmit mondani az útlevéllel kapcsolatban.

Az előzetesben lévő Simon Gábor tagadja, hogy lenne ilyen útlevele.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2014. május 05. 14:28
A Kulcsár ügyben miért ez a nagy hallgatás? Húsz év múlva majd valaki megkérdezi, hogy Simon ügyben miért ez a nagy hallgatás? Simon kapcsán a rendőrség rengeteg dokumentumot foglalt le, ezekkel mi van, a bűnözők között talán Simon mellett, jobbról is vannak érintettek? Talán majd ezt is titkosítják, az MSZP és a Fidesz nagy egyetértésével. A dokumentumok nyilvánosságra hozása sértené Bissau-Guinea nemzetbiztonsági érdekeit...
6qwasyx
2014. május 05. 12:32
Tulajdonképpen nem kéne már Rogánnak felváltania Simont a cellában?
Secnir
2014. május 05. 10:28
amúgy nem értettem, miért nincs annyi "pfujmocskoslibsi" meg "vöröslibsibolsi" meg ilyenek, mint szokott lenni általában, aztán rájöttem. elkezdődött az érettségi.
Salvatore
2014. május 05. 10:05
Simon Gábort fölfogják menteni a vádak alól. Akkor már nem lesz szükség erre a cumira. ez a FIDESZ a buta nép mindent bevesz a patkányarcú Pintérnek már a Wlesz ügyben azonnal lekellet volna mondania !! Főleg nyugat Európában !maga a nép nem hagyta volna ! persze ez a Balkán semmi kételye ne legyen efelől bárkinek is !! miről is írok ilyen pintér féléket nyugaton az ÁLTALÁNOS iskola közelébe sem engedték volna nem még kormány pozícióban a lakat is rég rá rohadt volna nyugaton MINDRE!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!