Afrikai méreg miatt halhatott meg Welsz Tamás

2014. április 01. 10:46

A Pestisrácok.hu értesülései szerint afrikai eredetű méreggel ölhették meg, vagy végezhetett magával Welsz Tamás. A portál úgy tudja, hogy a toxikológiai vizsgálat kizárta a természetes halált.

2014. április 01. 10:46

A Pestisrácok.hu szerint szinte kizárt, hogy természetes halált halt volna Welsz Tamás. A portál nyomozói és orvosszakértői körökből úgy értesült, hogy a vállalkozót afrikai méreggel ölhették meg, vagy annak segítségével végezhetett magával. Welsz szervezetében a toxikológiai vizsgálat során az értesülések szerint peptid alapú toxint találtak. A portál úgy tudja, hogy az orvosszakértői vizsgálat részletes eredménye állapította meg a mérgezést.

A férfi halála kapcsán több portál is írt arról, hogy Welsz bevehetett valamit, ám ezzel kapcsolatban a rendőrség azt mondta, hogy amikor a rendőrök látták, biztosan nem vett be semmit a férfi.

A Blikknek nyilatkozó igazságügyi orvosszakértő elmondta: a peptid alapú toxin állati eredetű – kígyók, pókok – mérget jelent, és nem bevenni kell, hanem a véráramba kell juttatni.

Welsz Tamásnál találták meg Simon Gábor bissau-guineai útlevelét, a férfi neve korábban pedig a Sólyom Airways kapcsán bukkant fel.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linglong
2014. április 01. 16:22
Véleményem szerint Simon Gábor se jön ki élve a börtönből, hosszú a keze a ballib maffiának és Gábriel is sokat tud...
Burmin
2014. április 01. 15:29
Woodoo varázslat, ilyet gyakori látni mondjuk kannibálos filmekben. Bissaui útlevele biztos volt, mikor látta "nincs más kigázolás" beadott magának valami amit még a randőrök sem vettek észre...talán bissaui barátnéjától kapta...szép csecses menycskétől... Ennyi...
stefanovszky
2014. április 01. 15:25
Ha Welsz él? Ha működik a tanúvédelem? Ez olyan hihetetlen?
56október
2014. április 01. 15:21
Ja:különben mennyi idő kell ahhoz, hogy egy kib....tt méreg jelenlétét kimutassák a szervezetben???? NEM azt hogy milyen méreg, jó, ehhez tudom hogy akár hetek is kellenek, de könyörgöm, a mérgezés TÉNYE megállapításához már nem kellenek hetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!