Csontos Sandra: Az ideológia a baj Marxszal

2014. január 21. 10:50

Marxnak vannak tézisei, amit érdemes nyomon követni, de az ideológia, amit képviselt, emberek szenvedését okozta – véli az IKSZ alelnöke.

2014. január 21. 10:50

Rónai Egon és Csontos Sandra páratlan párbaja során szóba került a tömeggyilkos Pázmány Péter, a nő- és zsidógyűlölő Karl Marx, valamint Jézus Krisztus. A válaszok elől egész rutinosan kitérő Csontos Sandra szerint Nyirő József és Wass Albert példaképnek állítása is kérdéses, de Marx szobrának mindenképpen mennie kell a Corvinus aulájából. Szerinte Marx ideológiája nyomán több ember halt meg, mint amennyit Horthy Miklós számlájára lehetne írni.

A kommunikáció nagyon fontos” – összegezte tapasztalatait az IKSZ alelnöke. „Jól van” - köszönte meg az interjút Rónai Egon.

Összesen 285 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2014. január 23. 00:24
Ott téved a csaj, hogy sohasem az ideológiával van a baj, hanem azokkal, akik megpróbálják a saját hatalmuk érdekében átértelmezve felhasználni.
celkereszt
2014. január 22. 05:48
Íme a magyar tálibok megtalálták a maguk Buddha-szobrát.
betamás89
2014. január 22. 03:28
Jézus neve nem forrott egybe az inkvizició, meg a többi ehhez hasonló baromság fogalmával, mig Marx vagy szobor vagy kép, vagy mű, legtöbbször mindahárom formájában mindig is ott viritott a korabeli komunista korifeusok irodájában, s a marxizmusra a mindenkori vörös diktátorok előszeretettel hivatkoztak, amikor a baromságaikat igazolni próbálták. Az inkvizició esetében például nem Jézust állitották az eretnekeknek nevezettekkel szembe, hanem azt, hogy a magatartásuk eltért az egyház tanitásától. Ha mindenképp azt a gondolatmenetet akarnánk követni, mint Rónay, akkor elvileg a horogkereszttel sem kellene semmi baj sem legyen, hiszen az egy nap szimbólum, sőt régi zsidó templomokban is megtalálható. Ami Angliát illeti, az lehet, hogy van szobra Marxnak, viszont az angolokkal nem történt az, ami velünk 45 éven át.
wartog
2014. január 21. 21:31
Marx a zsidó rabbi fia, a legnagyobb trükköt nem árulta el senkinek. Proletárdiktatúra amit a zsidók irányítanak. Nincsen ennél nagyobb tömegbázis.Ráadásul, még kérdőjelezni is tilos ahol regnál, mert azt a párt akarja, a nép.Ez persze mese, csak erre a barom nép sosem jön rá.Az állatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!