Új gárdistákat avattak Akasztón

2013. augusztus 21. 09:20

Az eseményen Vona Gábor, a Jobbik elnöke elmondta: szíve egyik fele mindig is a Gárdáé volt és lesz.

2013. augusztus 21. 09:20

A betiltott Magyar Gárda legújabb próbaidős gárdistáit avatták fel Akasztón. Az eseményről az N1TV beszámolója szerint a rendőrség elkésett, így nem tudták megzavarni az avatást.

A rendezvényen Murányi Levente, a betiltott Magyar Gárda Egyesület egyik alapítója kijelentette: „Gárdát, a történelem folyamán, ha valahol bevetettek, harckörülmények között, azok mindig kiválóan teljesítettek. Oly kiválóan, hogy szinte már a legendák világába kerültek sokszor”. Majd felelevenített egy dalt, amelynek fő mondanivalója, hogy „a Gárda meghalt, de meg nem adja magát”.

Amikor csonka országunkat nemcsak külső, hanem belső métely is emészti, nem lehet egy lépést sem hátrálnunk. (…) Bajtársak! Az eskü, amit a Szent Korona előtt tettetek, egy életre szól. (…) A Gárdából nem lehet kilépni! A Gárdát csak elhagyni lehet a bajtársak megvetése közepette!” ‒ mondta Mészáros István, a Gárda főkapitánya.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke kijelentette: „A szívemnek az egyik fele az mindig is a Gárdáé volt és mindig is a Gárdáé lesz. (…) Mindvégig ott voltam a Gárda mellett, és hát életre szóló szövetség alakult ki azt hiszem ezek között az emberek között. (…) Úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy ezt a közösséget az elmúlt kormányok mind üldözték. (…) Nekem egyetlenegy dolgom van, és úgy gondolom a jobbiknak is, az, hogy ezeket az embereket és ezt a közösséget mindenben segítse és támogassa, mindaddig, amíg Magyarországot vissza nem adjuk a magyaroknak”.

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. augusztus 22. 07:22
A Cigány Gárda és a Zsidó Gárda tudomásul vétele után a Magyar Gárda üldözése már ciki volna
Text adósság
2013. augusztus 22. 06:56
"Új gárdistákat avattak Akasztón" Még mindig jobb mintha MSZP-seket akasztottak volna Avatón! Prutty!
Text adósság
2013. augusztus 22. 06:56
"Új gárdistákat avattak Akasztón" Még mindig jobb mintha MSZP-seket akasztottak volna Avatón! Prutty!
szalámis hegedű
2013. augusztus 22. 06:54
Ettől a gárdától nem kell félni, ezek takonygépek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!