Volt LMP-s tanácsadó lopta meg Osztolykánt

2013. március 04. 10:32

Az LMP-s politikusnő sms-ben értesült arról, hogy kétszázezer forintot leemeltek a bankkártyájáról. Kihívta a rendőrséget, és kiderült, az LMP korábbi tanácsadója volt a tettes.

2013. március 04. 10:32

Osztolykán Ágnes a Képviselői Irodaházban felejtette a táskáját, amiből eltűnt a bankkártyája. Az LMP-s képviselő egy kollégájára gyanakodott, aki korábban az LMP tanácsadója volt, ám ő (K.-né R. Mónika) tagadott. Osztolykán ezért kihívta a rendőrséget, és a pénzt meg is találták az említett tanácsadónál, írja a Blikk.

A tanácsadó szerződése az eset előtt egy nappal járt le, mivel az LMP-frakció megszűnése miatt nem tudták tovább alkalmazni. Osztolykán a történtek kapcsán a Blikknek elmondta: „zokogva kértem a rendőröket, hogy ne csináljunk ügyet a történtekből”, a rendőrök azonban hivatalból intézkedtek. 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bispora
2013. március 04. 20:37
R. Mónika ars poetikája- érdekes így utólag olvasva: "Több, mint 15 éve dolgozom roma területen. Talán szerencsésnek mondható, hogy megtapasztaltam ennyi év alatt az állami bürokratizmus merevségeit, fékjeit, a civil szektor folyamatos ellehetetlenítéseit a nemzetközi szinteken való nyitobb gondolkodást. Roma területen dolgozni ma már egyre nehezebb hitelesen, eredményesen. Sok a béklyó, sok a közhely és még több az előítélet, amelyeket nem kevés esetben maguk a roma területen dolgozók gerjesztenek és/vagy erősítenek." http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:7LYGv62pM6AJ:https://mail.lehetmas.hu/pipermail/reszvetel-mcs/2012-May/000010.html+lmp+r%C3%B3zsa+m%C3%B3nika&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Soma
2013. március 04. 19:00
Nohát. A Blikket biztosan a rendőrség értesítette!
CzudarMiska
2013. március 04. 18:32
Osztojkán,Osztojkán! Most már átérzed,milyen is ha a "megélhetési bűnözők" meglopnak valakit. Bizony,bizony létezik ám efféle csoport.
Next adósság
2013. március 04. 17:05
Itt a tavasz, kirepült az LMP-s tanács- adó. Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!