Az Alkotmánybírósághoz vonulnak a tüntetők

2013. március 09. 18:00

A Margit hídon autóval csak Budáról Pestre lehet közlekedni, az északi oldalt ugyanis a Képviselői Irodaháztól az Alkotmánybírósághoz tartó tüntetők számára rendőrsorfallal leválasztották – jelentették a helyszínről az MTI tudósítói szombat délután. A villamos ugyanakkor mindkét irányba zavartalanul közlekedik.

2013. március 09. 18:00

A tömeg folyamatosan halad a hídon, közben a többi között azt skandálják: „Nem hagyjuk!” illetve a negyedik alkotmánymódosítással kapcsolatban a felszólítást Áder János köztársasági elnöknek címezve azt, hogy „Ne írd alá, Jani!”

A tüntetők előzőleg Az alkotmány nem játék! elnevezésű, civilek által szervezett demonstráción vettek részt az Alkotmány utcában, majd a Képviselői Irodaházhoz vonultak. Innen indultak el az Alkotmánybíróság épülete felé.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
devlaci2
2013. március 10. 12:04
Ha a rendszerváltás környékén a szocialisták nem ennyire látványosan nyomják le a máshogy gondolkodók fejét a földre,(nem kiáltanak náci veszélyt), ha a magyar sajtó nagy része nem csak baloldali volna, vagy ha a szakmaiság nem kizárólag a baloldal privilégiuma lenne, akkor ma lehet, hogy Orbán Viktor nem egy hülyegyereket ültet az MNB élére, lehet nem szüntetné meg az alkotmányosságot Magyarországon http://tabloidschmuck.blogspot.hu/2013/03/hogy-mi-baj-politikaval.html
freehckr
2013. március 09. 19:03
Muhaha: http://href.hu/x/jh4w „Sajnos születendő gyermekem eladták kp.-ért családon belüli személyek... stb!!!” :D Ilyen balfékek szoktak ide a Mandinerre is írogatni hasonló stílusban.... stb!!! :D
polnemkor
2013. március 09. 18:52
A "tömeg" cirka 500 fura figura. Egyedül a HírTV mutatja őket élőben, ott lehet megnézni miféle társulat. Az imént éppen a HírTV fiatal riporternőjét inzultálták, rendőröknek kellett megvédeni őt. Tényleg nincs egy határ?
freehckr
2013. március 09. 18:12
Ennek az állandó idétlen vonulgatásnak, amikor pár maroknyi félkegyelmű pöcs feltartja a fél belváros forgalmát, úgyis az lesz a vége, hogy valaki bekattan a dugóban, és közéjük fog hajtani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!