Új eljárás lesz Szilvásyék ügyében

2013. január 23. 09:16

A Fővárosi Törvényszék Tóth Károly volt MSZP-s képviselő esetében viszont helyben hagyta a felmentő ítéletet, Szilvásy György, Dávid Ibolya és Herényi Károly esetében hatályon kívül helyezte azt, és új eljárást rendelet el, .

2013. január 23. 09:16

Új eljárást rendelt el az UD Zrt.-ügyben lehallgatási anyagok nyilvánosságra hozása miatt megvádolt Szilvásy György, Dávid Ibolya és Herényi Károly esetében a Fővárosi Törvényszék szerdán. A másodfokú bíróság az ügyészség fellebbezésének e három vádlott esetében helyt adott, és az elsőfokú felmentő ítéletet hatályon kívül helyezte a Gyurcsány-kormány volt titkosszolgálati minisztere és a két volt MDF-es politikus esetében.

A negyedik vádlott, Tóth Károly volt szocialista országgyűlési képviselő esetében jogerőre emelkedett az elsőfokú felmentő ítélet.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2013. január 23. 11:38
Göbbels doktor már régen kitalálta: a hazugságokat addig kell újra és újra elismételni, míg mindenki el nem hiszi. Ez esetben pedig már teljesen mindegy, mi is volt az eredeti ügy, a lényeg: nyoma maradjon minden ellenfélen, mint a disznószarnak az ól falán :) Ki beszél már Dávid Ibolyáról, Herényiről... Lassan azt se tudjuk, kik voltak ők. Tóth Károlyról nem is beszélve... De mindig kell egy "ügy", ami permanens izgalomban tartja a hívőket és ellenfeleiket egyaránt.
bigyomail
2013. január 23. 11:17
És mikor lesz a pere a főszálnak, magának az illegális lehallgatásnak? Mikor lesz bíróság előtt a megrendelő? Mégis csak nemzetbiztonsági ügyről lenne szó. Amúgy tényleg, ha én is fényt derítek egy ilyen nemzetbiztonsági ügyre, akkor engem is perbe fognak, mint olyat, aki lebuktatta az összeesküvést?
red label
2013. január 23. 10:53
Ha Szilvásyra ránéz az ember, nem sok jót feltételez róla!
Csigorin
2013. január 23. 10:23
ha mar leultetni nem sikerul oket, legalabb folyamatosan baszogassak. ugyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!