Jobbikos üzletek is felbomlottak a Szegedi-ügy miatt

2012. augusztus 03. 08:51

Kiszáll a Vona Gábor feleségével közös cégéből az elmúlt hetek botrányai miatt Szegedi Csanád, egy másik közös jobbikos vállalkozásban pedig Szabó Gábor pártigazgató kiválása miatt magára marad.

2012. augusztus 03. 08:51

A Magyar Nemzet szerint a Turul boltot üzemeltető, Szegedi Csanáddal közös tulajdonú Szkíta Hadúr Kft.-ből kiszáll Szabó Gábor pártigazgató. A cégben Szegedinek 95, Szabónak 5 százalékos tulajdonrésze van. Szabó indoklása szerint a történtek után már nem folytatható ugyanúgy minden, mint eddig. Hozzátette: ha rajta múlik, nem kér pénzt a részesedéséért. 

Az egyebek mellett a Barikád című hetilapot kiadó, Vona Gábor feleségével, Vona-Szabó Krisztinával közös cégből, a Magyar Hírek Kft.-ből viszont Szegedi is kiszáll. A volt jobbikos politikus a lapnak elmondta: Vona feleségével úgy döntöttek, hogy mindketten átadják tulajdonrészüket egy harmadik személynek, de hogy ez ki lesz, azt egyelőre nem tudni.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smogger
2012. augusztus 03. 15:19
Szkíta Hadúr Kft? Nagyon jó név. Javaslom új névnek a Bukott Zsidó Kft-t!
pic
2012. augusztus 03. 15:13
Egyébként meg roppant érdekes, ha Vona olyen tökéletes jellem, miért nem, mondjuk fagyizót nyitott, vagy mit tudom én mit. A lóláb már megint hosszabb a kelleténél.Kilóg.
Toni
2012. augusztus 03. 13:23
Ez mèg csak a kezdet, lesznek még a jövőben balhék Jobbikba, bár mit is várhatunk Magyarország első számu botránypártjátòl. Pár év mùlva ott lesztek ahol ma a MIÈP van.
Vaskereszt
2012. augusztus 03. 13:02
Uborkaszezonra való csámcsogás. A lehető legjobb irányban haladnak a dolgok, a rovott multú kiszorult a Jobbikból. A probléma forrása megszűnőben van, 1 év múlva már nem is fognak rá emlékezni. Közszerepet nem vállalt, ellentétben mondjuk a schmitt palival, de arról az ügyről se beszélnek már. Úgyhogy ez is feledésbe fog merülni. Most is csak pár kamunick próbálja osztani az észt. Hiába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!