Rákay mindenkit beperel

2011. március 11. 15:47

Jó hírnév megsértése miatt pereli a Blikket és minden olyan sajtóorgánumot Rákay Philip és cége, ami kritikátlanul átvette a bulvárlapban megjelenteket.

2011. március 11. 15:47

Az elszámoltatási kormánybiztoshoz fordul Helmeczy László ügyvéd Rákay Philip cégeinek kommunikációs tanácsadói szerződései miatt.

Rákay és cége ugyanakkor bepereli a Blikket. Mint Futó Barnabás Rákay ügyvédje elmondta: a Blikkben március 10-én megjelent „Rákay Philip cége 40 millióért szakértett” című cikk miatt Rákay és cége a bírósághoz fordul jó hírnév megsértésének megállapítása és nem vagyoni kártérítés megítélése miatt. Továbbá beperelnek minden sajtóorgánumot, melyek kritikátlanul átvette a leírtakat.

Beperelik Helmeczy Lászlót is, mert a cikkben és az annak megjelenése utáni nyilatkozataiban szintén valótlan állításokat tett.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
idősatya
2011. március 14. 13:13
A "haveri kutyás" Helmeczy valakin fogást akar találni. Már rég ki kellett volna zárni az ügyvédek soraiból ezt a nyirségi tahót.
zenebuta
2011. március 13. 10:44
Tudtommal Helmeczy László nem Rákay Philipet hanem közpénzzel való visszaéléssel tett ismeretlen tettes ellen. Mindegy melyik váltópárt tagja követi el téved meg, esküje kötelezi és vállalnia kell a kellemetlen megmérettetést! Szerintem jogosan járt el, mert mi lett volna ha egy alvilági pénzbehajtó céget bízott volna meg? -talán valamennyid részét visszaszármaztatnák. Budai Gyula aki kivizsgálta Budai Gyulát, bízunk a futószalag kezelőjében, hogy alapos munkát végez. Igyekeznie kell mert túlórát nem fizetik mert nemsokára Salgótarján is terítékre kerül.
OrangeOrder
2011. március 12. 19:42
Ez az ember soha nem volt nekem annyira szimpi, de most, hogy elkezdték módszeresen kicsinálni a baloldalról, máris rokonszenvesebb :)
trendo
2011. március 12. 08:26
Hátha a nagy fejszámolónk a kamu szerződéseinek a végösszegét is ilyan sikeresen fel tudta duzzasztani, mint a Kossuth téri tömeg létszámát, akkor már nem kell aggódnia élete végéig. Jó hír?! No, azért meg pláne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!