Vádat emelnek Szilvásyék ellen

2010. október 14. 07:53

A főügyészség a Budapesti Katonai Ügyészséghez fordult, mert olyan személy került a látókörükbe, akinek ügyében a katonai vádhatóság illetékes. Néhány héten belül vádat emelhetnek Szilvásy György, Tóth Károly, Dávid Ibolya és Herényi Károly ellen - értesült a Magyar Nemzet.

2010. október 14. 07:53
Heteken belül vádat emel a Központi Nyomozó Főügyészség az úgynevezett lehallgatási botrányban meggyanúsított Szilvásy György egykori titokminiszter, Dávid Ibolya volt MDF-elnök, Herényi Károly korábbi frakcióvezető, valamint Tóth Károly egykori szocialista parlamenti képviselő ellen - írja a Magyar Nemzet. Fazekas Géza szóvivő a lappal közölte, sem a terheltek száma, sem a velük közölt gyanú nem változott, ám a főügyészség a Budapesti Katonai Ügyészséghez fordult, mert olyan személy került a látókörükbe, akinek ügyében a katonai vádhatóság illetékes. A Magyar Nemzet úgy tudja, a főügyészség a titkosszolgálatok által rögzített beszélgetés törvénytelen nyilvánosságra kerülése kapcsán kéri a felelősség megállapítását.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
füst
2010. október 14. 20:24
Követelem, hogy Gyurcsánynak mindenképpen adjanak közszereplési lehetőséget a bíróság előtt. Ha lehet, azonnal'
ZlatanT
2010. október 14. 10:16
szerintem aki ezért a négy jómadárért siránkozik, az tényleg túlságosan elfogult. engem csak az zavar, hogy a Magyar Nemzet valahogy mindig előbb tud ezekről, mint mondjuk az ügyészségi szóvivő. a kiszivárogtatás gyakorlatilag rendszeres gyakorlat, nem emlékszem olyan ügyről, ami másképp alakult volna. ez komoly problémát jelent, és aki ezt tagadja, az ugyancsak elfogult.
Csigorin
2010. október 14. 10:14
A sorbol hianyzik gyurcsany, simor, es a jo hosszu letoltendo itelet. Egyebkent jo iranyba tett, elso kis batortalan lepes.
Nomine
2010. október 14. 10:07
dutyiba az összessel, megéremlik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!