Ismét kihallgatták Tóth Károlyt

2010. augusztus 03. 07:55

Tóth Károly fenntartotta korábbi álláspontját: nem követett el bűncselekményt a nemzetbiztonsági bizottság alelnökeként. A volt szocialista képviselő írásban és szóban is válaszolt az ügyészség kérdéseire, és kezdeményezte az eljárás megszüntetését.

2010. augusztus 03. 07:55
Tóth Károlyt felbujtóként elkövetett személyes adattal való visszaéléssel gyanúsítják az UD Zrt. ellen indított, bűncselekmény hiányában lezárt eljárással összefüggésben. A Központi Nyomozó Főügyészség ismét gyanúsítottként hallgatta ki a volt MSZP-s politikust - értesült a Magyar Nemzet. Tóth Károlyt múlt csütörtökön hallgatták ki, az ügyész kérdéseire válaszolva korábbi álláspontját fenntartva elmondta, nem követett el bűncselekményt az előző parlament nemzetbiztonsági bizottságának alelnökeként.
 
Tóth a Magyar Nemzetnek elmondta, írásban és szóban is válaszolt a vádhatóság kérdéseire, jelenleg arra vár, hogy az ügyészség pozitívan bírálja el az eljárás megszüntetésére vonatkozó kérelmét.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Outer-senshi
2010. augusztus 03. 20:04
Hát ennek a fényképnek az alapján, minimum 20 évet lehetne adni neki.:))))))
Öreg
2010. augusztus 03. 19:46
Parlamenti bizottságokban történt alakitásai emlékezetesek. Az ÁVH vagy a nyilasok jutnak róla eszembe.
szonja91
2010. augusztus 03. 12:52
Ezeknek a szemük sem áll jól, én nem hiszek el nekik semmit.
cutcopy
2010. augusztus 03. 12:28
"korábbi álláspontját fenntartva elmondta, nem követett el bűncselekményt" Nyilván hogy elvtársi mértékkel nézve túlságosan elmosódott a határ a törvényes és a törvénytelen között..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!