Átverte a KBH a vizsgálóbizottságot

2010. augusztus 30. 09:10

Nem közölte a Katonai Biztonsági Hivatal a romagyilkosságok ügyében vizsgálódó parlamenti bizottsággal, hogy az egyik gyanúsított a kislétai gyilkosság után találkozott tartótisztjével - írja a Népszabadság.

2010. augusztus 30. 09:10
Közel egy évvel a romák elleni gyilkosságsorozat kezdete után tájékoztatták a Nemzetbiztonsági Hivatalt, hogy a K.-testvérek vezette csoport újabb fegyverbeszerzésre készül - írja a Népszabadság. 2009 február-márciusában a debreceni kirendeltség információt kapott a csoport újabb fegyverbeszerzéséről, ám ezt nem vetették össze a csoporttal kapcsolatos korábbi hírekkel. Demeter Ervin (Fidesz), Gulyás József (SZDSZ) és Tóth Károly (MSZP) vizsgálóbizottsági tagok egybehangzó állítása szerint a Katonai Biztonsági Hivatal elhallgatta, hogy Cs. István gyanúsított a kislétai gyilkosság után találkozott tartótisztjével. Demeter közölte, a KBH-tól mindenkit menesztettek, akit felelősség terhelhet a történtekért.
 
A KBH-t felügyelő Honvédelmi Minisztérium nem reagált a Népszabadság megkeresésére.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalandféreg
2010. augusztus 30. 13:35
A KBH-s szál gy.k. mellékes. A dolog ott bicsaklik ki, hogy az NBH akkor függeszti fel a gyanusitottak évek óta tartó megfigyelését, amikor az érintett területi hatóság jelzi a központi felé, hogy a megfigyeltek éles fegyverek beszerzésére készülnek. És ekkor az NBH fogja és fölfüggeszti a megfigyelést. Aztán a 4 nincstelen tajparaszt terepjárót szerez. Ez minimum érdekes. Biztos ti is hozzá vagytok már szokva a csapkodó szarhullámokhoz. 1-1 újabb korrupciós balhéról szóló cikket már egyszerűen átugrik az ember. Ez viszont más kategória. Ezt nem szabad hagyni csillapodni. A legjobb eshetőség, hogy gyurcsányék azért "hagyták" az állatokat tombolni, hogy politikai tőkét kovácsoljanak belőle, hogy a hirek ne róluk, hanem a gyilkosságokról szóljnak. A rosszabbik pedig, hogy nem hagyták, hanem segitették az akciót, és nem csak a figyelemelterelés, hanem kifejezetten a zavarkeltés volt a cél. Többször izott a levegő, a cigány és nem cigány magyarság között számtalan alkalommal került lincselés közeli állapotba a hangulat. Hivatalosan ezt nem hiszem, hogy hazaárulásnak hivják, de minimum hűtlenségnek. Az állam elárulta az állampolgárait önös céljaiért cserébe. Neveket és fejeket akarok és tényleges életfogytiglanokat, óriási, mindent megtisztitó vihart!
bogyo01
2010. augusztus 30. 12:12
váltsák le a vezetőket illetve az ügyben eljárókat!
szamárfül
2010. augusztus 30. 11:56
ez már kb olyan, mint amit a Dunatévébe áthelyezett magyar zsarusorozatban Jordánék, Buciék művelnek a "Herceggel" szemben...
hori77
2010. augusztus 30. 11:35
egyre érdekesebb ez a sztori...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!