Nyakó: szélsőjobbos web-terroristák

2010. január 21. 16:44

Az MSZP szerint az anyag egy szélsőjobboldali portálról indult „hódító útjára a médiában”.

2010. január 21. 16:44
A szocialisták szóvivője, Nyakó István az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: a médiában elterjedt anyag hamisítvány, „szemenszedett hazugság”.

„Nem mi írtunk, nem mi rendeltük. Valószínűleg egy szélsőjobbos web-terrorista csapat készítette és etette meg a magyar nyilvánossággal”
mondta el a politikus, ugyanakkor sajnálatát fejezte ki azok iránt, akiket az MSZP nevében fellépő, rossz helyesírású szélhámosok megvezettek.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
canis
2010. január 21. 22:43
Nyakó : nemzeti radikális user Ez komoly:)
imres
2010. január 21. 20:55
Hivatalos közlemény. A FIDESZ bizonytalan időre elhalasztja a virtuális térbe szervezett webkettes nagygyűlését, tekintettel a szélsőjobboldali web-terrorista veszélyre.
Steppenwolf
2010. január 21. 18:26
"szélsőjobbos web-terrorista csapat" Az milyen az? Kit terrorizélnek már megint a weben keresztül a náczikok? Legfeljebb mind a kb. százötven ifjú Che Guevarista Societas rajongót, akik a piros póló és bögre reményében rábuktak a bérkommentelésre, mint gyöngytyúk a takonyra. De akkor most a Patek Gábor személyében begyűrűzött a szélsőjobb az MSZP-be?
Laibach
2010. január 21. 18:12
Nekem Nyakóról meg erről a Patek féle csapatról a 80-as évek egyik slágere jutott az eszembe: CPG-Áll egy ifjú élmunkás a réten: http://www.youtube.com/watch?v=rsMVG__DAwA&feature=related Patek úrnak sok szeretettel: ETA-Timúr és csapat http://www.youtube.com/watch?v=GHmC6d9ayx0 Nesze a szöveg:) Szergej nyergelj , Oleg Kosevoj , Grisa Szása , Mása Tánya , Tolsztoj holdkor , Pável kábel , Konsztatyin bakutyin , Szovhoz kolhoz ! Timur és csapata , Timur és csapata , Timur és csapata
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!