Listás helyekről döntött az LMP

2010. január 31. 18:21

Országos listájának első 15 helyéről döntött fővárosi kongresszusán a Lehet Más a Politika.

2010. január 31. 18:21
Nagyon erősen hiszünk abban, hogy a kampány sikeres lehet a számunkra és április végén Magyarországon először, egy ökopolitikai programmal induló párt is bejuthat az Országgyűlésbe - mondta Jávor Benedek. A párt jelöltje fontosnak nevezte az esélyteremtést és az esélyegyenlőséget. Rámutatott: az LMP listáján több nő szerepel, mint bármely másik politikai erőnél.
 
Schiffer András, a párt országos listájának első helyezettje elmondta, hogy mind a 176 választókerületben egyéni képviselőjelöltet akarnak állítani és jelenleg már 160-170 kerületben tisztázódott is a jelöltek személye.

Az LMP kongresszusán elfogadott névsor szerint az országos lista első 15 helyére Schiffer András, Jávor Benedek, Szabó Rebeka, Mile Lajos, Ivády Gábor, Szabó Tímea, Szilágyi Péter, Scheiring Gábor, Ertsey Katalin, Vágó Gábor, Szilágyi László, Kaufer Virág, Szombati Kristóf, Hegedűs Gyula és Hajdú Mária került.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lastres
2010. január 31. 22:25
Hajrá. Kis kiegészítés az MNO cikkhez: Schiffer a rendőrséggel kapcsolatban azt is mondta, hogy a gyengeségükhöz az is hozzájárul, hogy 40 egynéhány évesen, szakmailag a csúcson nyugdíjba mennek, pontosabban át a magánszektorba, s ezzel is tenni kell valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!